Condamnaţi să câştige

După victoria din etapa trecută obţinută contra lui F.C. Argeş pe stadionul „Nicolae Dobrin”, jucătorii Daciei au petrecut succesul doar câteva ore, iar a doua zi şi-au reluat pregătirile pentru meciul de miercuri împotriva celor de la CS Otopeni. „Ne aşteaptă un meci greu, foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câştigăm. CS Otopeni nu are niciun obiectiv imediat, motiv pentru care vor juca fără presiune, dezinvolt, lucru periculos pentru noi. Ne gândim doar la victorie, deoarece suntem condamnaţi să câştigăm cele trei puncte pentru a continua cursa promovării cu şanse mari. Vrem să-i dedicăm eventuala victorie memoriei domnului Tunaru, condus ieri pe ultimul drum, tatăl lui Răzvan Tunaru, directorul şi prietenul nostru”, spunea antrenorul Marian Pană.

În tur, Dacia a pierdut două puncte în minutul 85 dintr-un penalty imaginar!

În tur la Otopeni, Dacia a pierdut două puncte mari în minutul 85, şi a ratat astfel ocuparea primului loc din clasament. Dacia venea după meciul cu F.C. Argeş pierdut dramatic la Mioveni şi a avut patru jucători suspendaţi: Olteanu, Năuiu, Săndulescu şi Vladu. Cu toate astea, Dacia a reuşit un meci bun, a deschis scorul prin Yartey în minutul 74, dar a fost egalată dintr-un penalty imaginar dictat de arbitrul braşovean Flori Ghimbăşan în minutul 85, şi transformat de Manea.

Situaţia în clasament

CS Otopeni a învins etapa trecută pe F.C. Silvana cu 3 – 2, golul victoriei fiind marcat de Drăghici în minutul 88. Penalizată cu trei puncte pentru că nu şi-a îndeplinit baremul în Liga I, CS Otopeni ocupă acum locul 6 în campionat cu următoarea linie de clasament:
6.   CS Otopeni  25   10-8-7   44-32    35p  (-1). Dacia este în premieră în acest campionat pe primul loc: 27   15-8-4   37-17   53p   (+14), dar UTA are 51 de puncte şi trei meciuri mai puţin jucate, iar U Cluj are 51 de puncte şi două partide mai puţin.  

Iuan Igna este observator, şi Deca arbitru la centru

Meciul Dacia Mioveni – CS Otopeni se va disputa miercuri, 12 mai de la ora 18.00 şi va fi arbitrat la centru de Daniel Deca din Brăila. Ca asistenţi vor oficia Dragoş Vlad şi Petruţa Iugulescu din Târgovişte. Arbitru de rezervă va fi Adrian Moroianu tot din Târgovişte, iar observatori Eduard Alexandru din Ploieşti, pentru joc, şi Iuan Igna din Timişoara, pentru arbitrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email