Concursul pentru postul de manager al Centrului de Cultură a fost suspendat

Concursul de proiecte de management pentru postul de manager al Centrului de Cultură a fost suspendat, potrivit anunţului postat pe site-ul Primăriei, anunţ semnat de primarul Constantin Panţurescu. „Reluarea procedurii de organizare şi desfăşurare a concursului suspendat se va efectua la date care vor fi comunicate ulterior”, precizează anunţul.

De altfel, concursul pentru postul de manager al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” a stârnit lungi discuţii la şedinţa Consiliului Local de joi. Consilierul local Dan Petrescu a cerut să fie anulat concursul, pentru că anunţul de la poarta Primăriei nu corespundea cu ce a aprobat de Consiliu. „Să anulăm concursul, e penal! Primăria va fi dată în judecată, pentru că noi am aprobat ceva iar pe anunţul afişat la poarta Primăriei scria altceva. Cer anularea concursului, să fie corect şi să nu favorizăm pe nimeni”, a spus Petrescu la şedinţa de  săptămâna trecută. Şeful Biroului de Resurse Umane din Primărie, Dorin Savu, a spus că „a fost o eroare care a fost corectată”.

Bogdan Marina, şeful USR Curtea de Argeş şi consilier local, i-a cerut viceprimarului Ştefan Dumitrache să se retragă din comisia de concurs pentru că este prieten cu singurul candidat, iar Ion Şerban a plusat – „Pe perioada concursului să nu vă întâlniţi cu el!”

„Nu am nimic cu acel om destinat să fie director la Centrul de Cultură. Se vorbea prin oraş încă de la început că va fi el, eu nu am nimic cu el”, a mai spus Dan Petrescu.

Porcesul de evaluare a candidatului  va dura o lună şi jumătate, a precizat viceprimarul Ştefan Dumitrache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email