Concursul «Cel mai frumos copil din Argeş» revine!

De astăzi, copiii dumneavoastră vor apărea din noi aici! Concursul „Cel mai frumos copil din Argeş” revine cu ediţia a doua. Am promis anul trecut, pe 1 iunie, la festivitatea de premiere, că vom reveni, şi ne ţinem de cuvânt. Regulile vor fi aceleaşi. Pot participa la concurs copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 10 ani. Aduceţi la redacţie, Bd. Basarabilor, nr. 16, vis-a-vis de hotelul Posada, o poză a copilului pe care îl vreţi în concurs, împreună cu câteva rânduri despre el – cum îl cheamă, ce îi place să facă şi ce nu, pe cine iubeşte cel mai mult. Puteţi trimite poza şi datele şi pe mail, la adresa interesargesean@gmail.com, cu menţiunea „pentru concurs”. Pe 1 iunie, în cadrul manifestărilor organizate de Clubul Copiilor pentru Ziua Copilului, va avea loc şi festivitatea noastră de premiere. Câştigători vor fi cei care vor avea cele mai multe taloane, iar pentru ei vom avea premii surpriză.

Aşadar, cel mai frumos copil din Argeş este al tău! Ca să se întâmple asta trebuie doar să-i aduci poza la ziar de luni până vineri între 10 şi 12 sau între 15 şi 16, să vii cu el la redacţie şi îi facem noi poză, sau să ne trimiţi un mail cu poza şi cu câteva date despre el. Vă aşteptăm!

Carol Ştefan Constantin – 1 an şi 2 luni

A trecut un an de când am deschis primul concurs pentru copii din Interes Argeşean. Poate pentru voi nu e mult, dar pentru mine reprezintă întreaga mea viaţă, fiind primul meu anişor. Eheee, acum sunt foarte mare. Deja merg şi vorbesc foarte mult, dar lumea nu prea îmi înţelege cuvintele. Sunt înnebunit după mingi şi driblez mai ceva ca Mutu. Mă fascinează maşina de spălat şi îmi place să îmi citească tati din cărţi cu poze. Mami zice că sunt cel mai sobru copil pe care l-a văzut, dar de fapt iau lucrurile în serios permanent. Cânt şi dansez şi vă provoc şi pe voi să faceţi asta pe 1 iunie, când vor fi premiaţi cei mai frumoşi copii din zona Curtea de Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email