Concurs judeţean de creaţie plastică „ZÂMBET DE COPIL”

În perioada 1 aprilie – 30 iunie are loc Concursul judeţean de creaţie plastică „ZÂMBET DE COPIL”, printr-un parteneriat între Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  şi Inspectoratul Școlar Județean Argeș, concurs la care se pot înscrie, fără taxă de participare, toţi copiii talentaţi. Calendarul proiectului este următorul –

Etapa de înscriere a elevilor  24 aprilie – 14 mai 2017

Înscrierea participanților se va face prin e-mail alinutu_diduta@yahoo.compână în data de 14 mai 2017.

Etapa de expediere a lucrărilor  15– 28 mai 2017 (data poștei)

Plicul trimis de participanți va cuprinde: Lucrarea executată de elev, Fișa de Înscriere, Acordul de Parteneriat, și va fi expediat pe adresa: Școala Gimnazială Băiculești cu specificația Concurs județean de creație plastică ZÂMBET DE COPIL! până în data de 28 mai 2017 (data poștei).

Profesorul coordonator din unitatea de învățământ din mediu rural poate să înscrie în concurs maxim 4 elevi iar profesorul coordonator din unitatea de învățământ din mediu urban poate să înscrie în concurs maxim 8 elevi. Elevii pot participa cu câte o lucrare. Lucrările vor avea un format A4.

Etapa de jurizare a lucrărilor30 MAI 2017

Jurizarea se face, conform acordului de parteneriat, la Școala Gimnazială Băiculești. Lucrările se vor juriza pe două grupe de vârstă.

Premierea

Elevii câștigătorii vor primi diplome de merit, iar cadrele didactice adeverințe de participare. Cei care nu vor fi prezenți la festivitatea de premiere, vor primi diplomele prin poștă.  Lucrările participanților vor rămâne în patrimoniul artistic al organizatorului.

Regulament de organizare și desfășurare a concursului

Concursul, cu participare indirectă, se adresează elevilor talentați din ciclul preșcolar, primar și gimnazial din județ.

Lucrările vor avea ca temă principală ZÂMBET DE COPIL!; tema este una singură pentru toți participanții.

Elevii vor prezenta un desen/pictură A4, felicitări sau colaj despre zâmbetul de copil.

Înscrierea participanților se va face prin e-mail alinutu_diduta@yahoo.com până în data de 14 mai 2017, iar lucrările se vor trimite până în data de 28 mai 2017 (data poștei). 

Profesorul coordonator din unitatea de învățământ din mediu rural poate să înscrie în concurs maxim 4 elevi, iar profesorul coordonator din unitatea de învățământ din mediu urban poate să înscrie în concurs maxim 8 elevi.

Fiecare lucrare va avea scris în colțul din dreapta sus secretizat cu majuscule: numele și prenumele elevului, clasa, unitatea de învățământ, profesorul coordonator.

Elevii pot participa numai cu o lucrare.

Jurizarea se face în data de 30 MAI 2017, la Școala Gimnazială Băiculești, iar lucrările se vor juriza și premia pe grupe de vârstă.

Comisia de jurizare a lucrărilor va ține cont de următoarele aspecte:                                                

-Elemente de tematică și conținut

-Profunzimea și complexitatea mesajului transmis

-Elemente de originalitate și creativitate

-Calitatea  lucrării

-Aspectul general al lucrării, caligrafia.

Premiile concursului vor consta în diplome: premiul I, premiul II, premiul III, mențiune și Marele Premiu (numai la aprecierea jurului).

Elevii câștigătorii vor primi diplome, iar cadrele didactice adeverințe de participare. Diplomele le vor fi transmise prin poștă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email