Concerte, spectacole şi festivaluri la Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”

Săptămâna trecută a fost una plină de evenimente la  Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu” din Curtea de Argeș. De altfel, pe tot parcursul anului au avut loc concerte, spectacole şi alte evenimente de acest gen la această instituţie, evenimente la care au participat mii de argeşeni.

Luni seară, la Centrul de Cultură a fost pus în scenă spectacolul „Un Capricorn sub Stele”, cu Magda Catone, Anca Sigartău și Andrei Duban, iar sala de spectacole a fost plină de argeșeni  veniți să petreacă câteva ore la o piesă de calitate.

Marţi a avut loc Festivalul de Datini și Colinde „Florile Dalbe”, cu parada portului popular pe Bulevardul Basarabilor și spectacol de gală de la orele 14.

Joi, iubitorii de cultură au asistat la tradiționalul spectacol de muzică corală „Concert de Crăciun”, în cadrul căruia au evoluat Corala „Orfeu” a Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu”, Corul „Chiril Popescu” al Seminarului Teologic „Neagoe-Vodă Basarab”, Corul „Carmen Argessi” al Școlii de Muzică și Teatru „Sound Music Art”, Corul Colegiului Național „Vlaicu Vodă” și Corul „ARS NOVA” al Centrului Cultural Județean Argeș. Şi de data aceasta sala a fost plină de iubitori de muzică bună.

Nu doar astfel de manifestări au avut loc la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”. Instituţia a fost gazda balurilor bobocilor şi a altor spectacole ale unităţilor de învăţământ din oraş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email