Concert Gheorghe Zamfir la Curtea de Argeş

Proiectul „Să ne plângem eroii!”, dedicat Centenarului, pentru care Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul (UATM) Curtea de Argeş a obţinut o finanţare de 188,000 de lei, a intrat în sfârşit în linie dreaptă. După cum aţi aflat din ziarul nostru, banii au venit de la Ministerul Culturii la UATM Curtea de Argeş, iar directorul economic al Primăriei, Gheorghe Florescu, a propus şi a obţinut introducerea banilor în bugetul local, nu transmiterea lor către Muzeu, deşi managerul instituţiei de cultură a fost cel care a proiectul scris şi a presupus că se va ocupa şi de implementarea lui. După discuţii aprinse purtate între directorul Florescu, de la Primărie, şi directorul Ştefan Dumitrache, de la Muzeu, banii au rămas la Primărie iar Dumitrache a acceptat să „ajute” la punerea sa în practică.

Astfel, de proiect se ocupă acum Adriana Ciorbaru, şef Birou Comercial şi de Administarre a Domeniului Public şi Privat. „Eu începusem discuţiile cu maestrul Gheorghe Zamfir, pentru un concert la Curtea de Argeş. Am vorbit din nou cu el şi pe 25 octombrie o să avem concert Gheorghe Zamfir la Curtea de Argeş”, ne-a spus Dumitrache. În deschidere o să cânte trupa Bere Gratis.

Proiectul „Să ne plângem eroii!”, care are o finanţare de 188.000 de lei, a fost scris de directorul Muzeului, Ştefan Dumitrache.  „40.000 de lei costă refacerea cimitirului eroilor, lucrări de conservare, spălarea cu substanţe speciale, 112.000 de lei costă spectacolul lui Gheorghe Zamfir, trebuie invitaţi ambasadorii, sau reprezentanţi ai ambasadelor Germaniei şi Austriei, reprezentanţi ai Ministerului Apărării şi ai Ministerului de Interne, sunt bani prevăzuţi pentru cazare şi masă, precum şi pentru publicitatea evenimentelor”, a povestit Ştefan Dumitrache despre proiectul dedicat Centenarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email