Concert de Crăciun la Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”

Săptămâna aceasta a fost una plină de evenimente la  Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu” din Curtea de Argeș. De altfel, pe tot parcursul anului au avut loc concerte, spectacole şi alte evenimente la această instituţie, evenimente la care au participat mii de argeşeni.

Luni seară la Centrul de Cultură a avut loc  spectacolul „Un Capricorn sub Stele”, cu Magda Catone, Anca Sigartău și Andrei Duban, iar sala de spectacole a fost plină de argeșeni, veniți să vadă teatru de calitate.

Marţi a avut loc Festivalul de Datini și Colinde „Florile Dalbe”, cu parada portului popular pe Bulevardul Basarabilor și spectacol de gală de la orele 14.

Joi, iubitorii de cultură sunt invitaţi la tradiționalul spectacol de muzică corală „Concert de Crăciun”, în cadrul căruia evolează Corala „Orfeu” a Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu”, Corul „Chiril Popescu” al Seminarului Teologic „Neagoe-Vodă Basarab”, Corul „Carmen Argessi” al Școlii de Muzică și Teatru „Sound Music Art”, Corul Colegiului Național „Vlaicu Vodă” și Corul „ARS NOVA” al Centrului Cultural Județean Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email