Comunicat PNL –„PSD Argeș refuză să răsplăteasca performanța în educație a copiilor”

Consilierii județeni liberali, au susținut la ultima ședință de Consiliu în cadrul unui proiect ca toți copiii din județul nostru care beneficiază de burse sociale și obțin locurile I, II și III la diferite Olimipiade să fie recompensați cu premii materiale. Această idee vine în sprijinul elevilor care fac performanță educațională în domeniile în care studiază și le asigură o recompensă pentru meritele lor. Este o modalitate prin care județul le mulțumește pentru efortul lor de a participa și de a obține locuri meritorii la olimpiade.

Din păcate însă, consilierii PSD s-au opus propunerii pe are au ciuntit-o și au votat ca elevii cu burse sociale care au obținut doar locul I la Olimpiade să fie recompensați. Aceasta este încă o dovadă a cinismului PSD, care doar mimează că ajută și că este aproape de oameni. Efortul financiar județean nu ar fi fost atât de mare încât pesediștii să refuze o astfel de propunere, dar iată că se zgârcesc tocmai acolo unde nu este cazul, la capitolul performanță. Mai mult de atât, vicepreședintele pesedist al CJ, Adrian Bughiu a susținut în mod cinic, în cadrul aceleiași ședințe că imnul național se intonează doar pentru cei care obțin locul I la concursuri, olimpiade, etc și doar aceștia trebuie recompensați.  Iată care este adevărata față a liderilor pesediști, cinismul și ipocrizia.

În loc să taie din cheltuielile nejustificate ale Consliului Județean, pesediștii se uită să reducă acolo unde, din contră, ar trebui să suplimenteze.

Realizat de INTEREST MEDIA PRESS SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email