Radu Zevedei a aflat din presă ca nu mai este candidatul PNL pentru funcţia de primar al Curţii de Argeş

Înlocuirea mea s-a făcut  în secret, încălcându-se repetat Statutul PNL la data anunţării unui alt candidat şi anume:

1 – Comitetul Local Executiv trebuia prin vot să hotărască candidatul PNL la Primăria Curtea de Argeş;

2 – Conducerea judeţeană trebuia să organizeze o şedinţă în care să decidă întâi schimbarea mea

şi abia în urmă demiterii mele să fie propus un alt candidat;

3 – A fost anunţat înlocuitorul meu un consilier şi viceprimar  PSD în funcţie, probabil încă vicepreşedinte ALDE, şi candidat la Primărie pentru PNL  fără a fi membru PNL la acel moment;

4 – Nu se respectă punctul 2,  Traseism”,  din Criteriile de integritate pentru candidaturile în numele Partidului Naţional Liberal. PNL a stabilit un set de criterii pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi: lustraţie, traseism, nepotism, corupţie, contracte cu statul, plagiat, datorii la buget, fals în declaraţii, incompatibilitate şi conflict de interese sau probleme penale de orice fel.  

Deşi eu mi-am plătit  toate cotizaţiile solicitate chiar în avans, mi-am respectat colegii şi superiorii din partid, numai câţiva dintre aceştia m-au respectat la rândul lor şi doar câţiva m-au sprijinit. O bună parte din ei  au avut însă că unic scop denigrarea, atacarea în presă şi îndepărtarea mea sub orice motiv.

Înlocuirea mea a fost plănuită de o parte din colegi fără a fi invitat la vreo discuţie prealabilă.

Convins fiind că modul în care s-a produs înlocuirea mea nu este un pas spre a aduce linişte, constat cu dezamăgire că în organizaţia locală a PNL sunt multe persoane cu care nu mă identific şi nu doresc să fac echipa într-o viitoare administrare a acestui oraş.

Deşi decizia luată de conducerea judeţeană a PNL o consider nestatutară, nu o voi contesta.

Sunt fiu al acestui oraş şi obiectivul meu este să muncesc cu drag pentru el, impunându-mi valorile pe care familia şi şcoală mi le-au transmis şi sedimentat.

 

RADU ZEVEDEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email