COMUNICAT DE PRESĂ PNL Primarul Panțurescu lasă orașul de izbeliște și asfaltează numai parcarea din fața PSD Curtea de Argeș

Curtea de Argeș, orașul regal în care odihnesc somnul de veci regii României a fost administrat în ultimii patru ani după gândirea păguboasă a unui primar care doar a jignit cetățenii și a tratat cu dispreț problemele și nevoile administrative ale orașului. Acum, pe final de mandat, primarul pesedist din Curtea de Argeș dovedește, fără tăgadă, că prioritățile sale nu sunt prioritățile orașului, mai degrabă sunt ordinele șefilor săi de partid.

După cum bine știu locuitorii din Curtea de Argeș, o parte din drumurile municipale sunt pline de gropi, prost asfaltate, lipsește o infrastructură civilizată (lipsă rigole, lipsă piste pentru biciclete, lipsă trotuare), șoferii își rup mașinile, iar pietonii își pun viața în pericol. Asta nu înseamnă că administrația pesedistă pare interesată de rezolvarea acestor probleme neplăcute pentru locuitorii orașului. Primăria pare mai degrabă interesată să asfalteze exclusiv parcarea din fața sediului PSD Curtea de Argeș, nu care cumva mașinile liderilor PSD să dea în gropi.

Din acest motiv, adresăm public următoarea întrebare, la care dorim să primim tot un răspuns public: de ce folosește primarul pesedist Serviciul Public de Gospodărire Comunală în interesul partidului și din banii cui asfaltează parcarea PSD? Anticipăm că răspunsul său va fi legat de școala aflată în imediata vecinătate a sediului social-democrat, de o secție muzeului sau de Asociația Argeș-Nevers, aflate în aceeași clădire cu organizația PSD, dar suntem obișnuiți deja cu dezinformările și cu manipulările pesediste.

Altele sunt prioritățile orașului Curtea de Argeș, altele sunt așteptările cetățenilor de la primarul lor, altele sunt proiectele pe care le doresc oamenii pentru comunitatea lor, nicidecum asfaltarea parcării organizației municipale a PSD. Din păcate, așa a înțeles administrația PSD să dezvolte orașul, asfaltând propria ogradă, pe banii cetățenilor!

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *