Computer Tomograf la Spitalul Municipal

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul (UATM) Curtea de Argeș implementează un proiect finanțat cu fonduri europene prin care Ambulatoriul Spitalului va fi dotat cu 49 de echipamente moderne. Valoarea totală a proiectului este de peste 10 milioane de lei, iar licitația pentru achiziția aparaturii medicale și a echipamentelor medicale moderne a fost atribuită zilele trecute.

Cele 49 de echipamente au fost împărțite pe loturi, pentru unele au fost oferte valabile iar pentru altele au fost depuse oferte neconforme, drept pentru care licitația a fost anulată. Vestea cea mai bună este că s-a reușit achiziția unui computer tomograf în valoare de 1193000 lei, câștigătorul licitației  fiind CORTECH MED S.R.L.

Conform site-ului Primăriei proiectul ” Dotarea și echiparea Ambulatoriului Curtea de Argeș” vizează dezvoltarea/modernizarea infrastructurii Ambulatoriului  Curtea de Argeș și dotarea cu aparatură, respectiv echipamente medicale de înaltă performanță necesare unui act medical de calitate. Cele 49 de echipamente medicale modern achiziționate vor intra în dotarea mai multor secții din cadrul ambulatoriului, unele înlocuindu-le pe cele vechi, altele fiind dotări noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email