Comisarul şef Traian Ene este noul adjunct al Poliţiei Curtea de Argeş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a operat, în ultima perioadă, o serie de schimbări la nivelul conducerii unor unităţi din teritoriu. Printre unităţile vizate se numără şi ea din municipiu. Astfel, comisarul şef Leonard Duţă a fost împuternicit, pentru încă şase luni, în funcţia de comandant al Poliţiei Curtea de Argeş. Tot pentru şase luni a fost împuternicit şi comisarul şef Traian Ene în funcţia de adjunct al comandantului. Împuternicirile au fost semnate ieri. „Mă voi ocupa de ordinea publică, de secţii, de circulaţie. Deocamdată nu am fişa postului bine stabilită. Trebuie să oferim servicii de calitate cât mai bună cetăţenilor”, ne-a spus ieri noul adjunct al comandantului Poliţiei Curtea de Argeş, Traian Ene. El a ocupat funcţia de şef al Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipale, şi în locul său este acum o femeie, inspector Simina Ştefan. „O să lucrăm împreună, ne ajutăm”, a mai spus comisarul şef Ene.
Cel care a ocupat până ieri funcţia de adjunct al comandantului, comisarul şef Cristian Puicănescu, a revenit la conducerea Poliţiei Rutiere.
Şef nou la Serviciul Resurse Umane
Schimbări s-au produs şi la nivelul altor structuri ale Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. Începând de ieri, în funcţia de şef al Serviciului Resurse Umane a fost împuternicit, pentru o perioadă de şase luni, comisarul şef Grigore Gheorghe, care a fost până acum ofiţer specialist la acelaşi serviciu. El îl înlocuieşte pe comisarul şef Marian Orjanu, care a fost eliberat din funcţie la cerere şi a fost numit adjunct al Secţiei de Poliţie 2 din Piteşti. De asemenea, comisarul şef Gheorghe Grigore, adjunct al Secţiei de Poliţie 2 din Piteşti până acum, a fost eliberat din funcţie la cerere şi numit şef al Biroului Poliţiei Rutiere Piteşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email