Comercianţii din Piaţa Centrală ar putea fi mutaţi în târgul săptămânal

Contractele de închiriere pentru 30 de chiriaşi din cele trei pieţe ale municipiului Curtea de Argeş au fost prelungite cu doi ani. Interesant este că acele contracte au expirat la 31 decembrie, iar şeful Serviciului Pieţe, Târguri şi Oboare a solicitat acest lucru Primăriei încă din octombrie. Abia la sfârşitul lunii ianuarie Consiliul Local a aprobat prelungirea, deci luna ianuarie chiriaşii au stat ilegal în pieţe, dar cine se mai împiedică la Curtea de Argeş de un fleac de lege?!

Cert este că cei care şi-au plătit chiriile la timp, precum şi celelalte dări, mai stau doi ani pe aceeaşi chirie. Hotărârea a fost un bun prilej pentru unii consilieri să facă declaraţii vechi, care rămân de mulţi ani la stadiul de declaraţii de genul „să scoatem samsarii din pieţe, să fie doar producători”, etc.

„Să mutăm comercianţii, cei care cumpără aici şi vând dincolo, în târgul săptămânal, iar în Piaţa Centrală să rămână producătorii noştri, să scadă preţurile în piaţă”, a spus Dan Petrescu. Viceprimarul Dumitrache a fost de acord cu propunerea şi a subliniat că în campania electorală şi după aceea mulţi au sugerat asta, şi că administraţia locală să va gândi la o soluţie în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email