O pisică moartă a pus polițiștii pe jar

Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la existența unui colet suspect, într-o zonă împădurită din cartierul Trivale al municipiului Pitești, informează IPJ Argeș.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care, împreună cu reprezentanții Poliției Locale Pitești, și I.S.U. Argeș, au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranță, precum și specialiști pirotehniști, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care au efectuat intervenția specifică pentru acest tip de sesizare.

În urma activităților specifice, coletul a fost deschis, stabilindu-se că nu prezintă elemente de interes pirotehnic.

Având în vedere conținutul acestuia (cutia conținea trupul neînsuflețit al unei pisici, învelit în cârpe) – polițiștii de la Biroului Protecția Animalelor vor efectua verificări pentru stabilirea cauzelor decesului, iar în funcție de rezultatul verificărilor, dacă se impun alte măsuri legale), au fost anunțați polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email