Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” a premiat elevii cu rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare

Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” a găzduit marți festivitatea de premiere a celor mai buni elevi ai Colegiului Național ”Vlaicu Vodă”. Sala de spectacole a instituției a fost plină de elevi, părinți, actuali și foști profesori. De altfel, cei șapte profesori pensionari prezenți au primit diplome și flori. Premiile acordate celor 110 elevi, cuprinse între 50 și 500 de lei, au fost diferențiate pe categorii și pe etape ale olimpiadelor. Ultima festivitate similară, dar de o anvergură mai mică, a avut loc în 2017, când au fost premiați olimpicii naționali.

Nimeni de la Primărie ori de la Consiliul Local nu a fost prezent, poate și pentru că în aceeași zi au avut loc funeraliile pentru un membru al familiei viceprimarului Ștefan Dumitrache.

Toți banii pe care i-au primit copiii cu care ne mândrim au fost dați de sponsorii găsiți de profesorii școlii și de cele două directoare, Cristina Păltineanu și Gabriela Pătru, care au mers din poartă-n poartă prin oraș, pe la firmele mari, să ceară sponsorizări. Unii dintre consilierii locali, mai ales Ion Șerban, au cerut de mai multe ori ca elevii merituoși să fi premiați și de către administrația publică locală, dar solicitările nu au avut parte de un răspuns pozitiv, cel puțin deocamdată.

Cei care făcut posibilă premierea olimpicilor sunt – KAERCHER, STEINEL ELECTRONIC SRL, ERREA, QUARK SRL, DIODA ELECTROCASNICE, BANCA COMERCIALA ROMÂNĂ, Dr. Oetker RO SRL, MARCA ROMÂNIA SRL și AQUATERM.

Festivitatea a fost una plină de dinamism, de muzică și de vorbe frumoase.

Vrem să le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest moment. Începem cu elevii, ale căror eforturi s-au concretizat, din fericire, în mulțimea de rezultate pe care le-ați văzut astăzi. Continuăm cu profesorii, colegii noștri, pentru care performanța reprezintă încă un reper al relației cu elevii. Ar fi nedrept să trecem cu vederea suportul constant al părinților, care au rămas apropiați de școală. Desigur, mulțumirile noastre se îndreaptă și către sponsorii care au înțeles cât de importantă e recunoașterea performanței și recompensarea ei”, au transmis directoarea Cristina Păltineanu și directoarea adjunctă Gabriela Pătru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email