Clubul F.C. Argeş a fost distrus!!!

 
F.C. Argeş a fost retrogradată în liga a doua… Miercuri seara, Comisia de Disciplină a LPF a decis retrogradarea clubului F.C. Argeş din prima ligă, după scandalul dării de mită arbitrilor. Clubul F.C. Argeş va face recurs la Comisia de Apel, 

dar, după cum se prezintă lucrurile, este greu de crezut că decizia va fi schimbată. În locul Argeşului, în liga I va juca Gaz Metan Mediaş. 

Lovită din toate părţile

F.C. Argeş a fost „executată” de Comisia de Disciplină, precum cel mai mare criminal. Un singur lucru mai avea să se întâmple: desfiinţarea clubului! Miercuri seara, Comisia de Disciplină a luat următoarele sancţiuni drastice împotriva Argeşului: retrogradarea din liga I în cea de-a doua. Cornel Penescu – patron F.C. Argeş, Cristi Mincă – preşedintele clubului, şi Gheorghiţă Pieca – preşedintele Consiliului Director, au fost declaraţi persoana non grata, şi amendaţi cu suma de 300.000 ron! Clubul F.C. Argeş a fost amendat cu suma de 25.000 ron şi i s-a suspendat terenul pentru două etape, pentru că la meciul din ultima etapă a campionatului trecut, cel cu Dinamo, galeria dinamovistă a intrat pe teren în timpul meciului. 

Distrugerea primului Club de Fotbal din România

În urma acestor sancţiuni drastice, fără precedent în fotbalul românesc, F.C. Argeş este practic „rasă” din fotbal. Retrogradată, cu terenul suspendat pentru vina altora, amendată cu multe miliarde, şi văduvită de patron care a devenit persoana non grata, F.C. Argeş este în pragul desfiinţării. Numai un miracol ar mai putea readuce clubul F.C. Argeş pe linia de plutire. Sigur, se va face recurs la Comisia de Apel, dar nimeni nu crede că deciziile Comisiei de Disciplină vor fi schimbate… 

Andrei Penescu: „Nu vom renunţa la echipă”

Andrei Penescu, singurul oficial de la club care ţine legătura cu presa, spunea după aflarea deciziei: „Este cea mai mare nedreptate… Cu toate astea, noi nu vom renunţa la echipă şi la brand. Mă întreb, dacă tatăl meu este acuzat că a dat mită, cui a dat, pentru că toţi sunt liberi…”. Miercuri, jucătorii Argeşului au primit pe carduri restanţele financiare pe ultimele două luni, aşa cum le promisese Andrei Penescu la plecarea lotului în cantonamentul din Austria.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email