Circula cu mașina fără plăcuțe de înmatriculare prin Curtea de Argeș

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat vineri un bărbat de 54 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe str. Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeș, fără a avea montate placate cu numere de înmatriculare.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul avea plăcuțele retrase, ca urmare a unei abateri anterioare, constând în aceea că avea valabilitatea poliței RCA expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În aceeași zi, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Hani Roșu de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email