Circ în Consiliul Local. Construirea unei scări de incendiu la un restaurant – urgenţă pentru primărie


Şedinţa extraordinară la care au fost convocaţi consilierii locali, ieri, s-a lăsat cu scandal.  Totul a pornit atunci când preşedintele de şedinţă, Ştefan Dumitrache, a expus ordinea de zi, cu cele patru proiecte. În momentul în care au aflat despre ultimul punct – concesionarea directă a unui teren în scopul realizării unei scării de incendiu la o construcţie – Gheorghe Bugeac a cerut să ia cuvântul, însă preşedintele de comisie i-a spus să aştepte până atunci când va intra în discuţie respectivul proiect.

Bugeac : „Ăsta e loc unde ţineţi chermeze! Să vă dea afară pe toţi!”

Supărat din cale afară, Bugeac a izbucnit: “Ăsta (n.r. sala de şedinţe) e loc unde se ţin chermeze! Să vă dea afară pe toţi, că aşa meritaţi!”, le-a strigat consilierul. Nemulţumiţi de faptul că nu au fost lăsaţi să îşi expună punctul de vedere, consilierii PRM Gheorghe Bugeac şi Ion Şerban au părăsit sala de şedinţe.

După câteva minute, consilierii s-au întors

Nu a durat foarte mult şi cei doi consilieri s-au întors, însă au refuzat să se aşeze la masa de şedinţă şi nici nu au participat la vot. La insistenţele consilierului PDL Costel Stan, cei doi reprezentanţi ai PRM au expus totuşi motivele pentru care nu au fost de acord cu ultimul punct de pe ordinea de zi. “Asta e problemă de şedinţă extraordinară? Unii aşteptă luni de zile pentru o concesionare, iar alţii o primesc imediat? Concesionarea nu mai putea să aştepte până la şedinţa ordinară?”, le-a strigat Bugeac colegilor din consiliu.

Şerban: „V-aţi unit toţi împotriva noastră!”

Concesionarea viza amenajarea unei scării exterioare de incendiu la Restaurantul Piaţă, ce aparţine firmei SC Vidraru, construcţie ce a fost impusă de ISU Argeş. “Atunci când au construit, nu au ştiut că au nevoie şi de scară de incendiu? De ce atunci când s-a făcut proiectul nu a fost prevăzută scara? Unde am ajunge dacă toţi ar poceda la fel? Din câte văd, v-aţi unit toţi împotriva noastră”, a concluzionat Ion Şerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email