Cine va repara podul de pe strada 1 Decembrie

31 decembrie este data limită pentru desemnarea câştigătorului licitaţiei pentru reabilitarea podului de pe strada 1 Decembrie, de lângă benzinăria Lukoil. Şeful Biroului Investiţii din Primărie, Gheorghe Greavu, spune că, potrivit contractului, proiectarea durează două luni iar execuţia opt luni. Astfel, dacă termenele sunt respectate, în noiembrie podul ar trebui să fie gata.

În luna august, Municipiul Curtea de Argeş a scos la licitaţie un contract pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitare pod peste pârâu Valea Iașului”, cu o valoare estimată de 2.052.584,25 lei (fără TVA).

Potrivit anunţului publicat pe sistemul electronic de achiziţii publice, suma de peste două milioane de lei este constituită astfel – pentru serviciile de proiectare (inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor) – 93.250,00 lei (formată din cheltuieli pentru documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor 6.500.00 lei, cheltuieli privind verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuție 2.750,00 lei, cheltuieli pentru proiectare și inginerie – proiect tehnic și detalii de execuție 73.500,00 lei, cheltuieli privind asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor 10.500,00 lei).

Au fost depuse trei oferte

Pentru execuția lucrărilor valoarea estimată este de 1.959.334,25 lei, şi este formată din cheltuieli pentru construcții și instalații 1.899.500,00 lei, şi  cheltuieli pentru organizarea de șantier 59.834,25 lei. Valoarea estimată a contractului de achiziție nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute stabilită în bugetul proiectului, respectiv suma de 307.887,64 lei, fără TVA.

La licitaţie au fost depuse trei oferte ale unor asocieri de firme – Asocierea COMESAD DRUMURI (Leader), REPARAŢII MODERNIZĂRI RETEHNOLOGIZARI ARGEŞ,CENTRUL DE PROIECTARE ŞI CONSULTANŢĂ RUTIERĂ, BEST PROIECT PREST SRL, Asocierea  MELENTARII (Leader), CONS DRUM S.R.L. şi Asocierea FLORIMAR CONSTRUCT TOTAL SRL (Leader), PROIECT INFRA 2005 S.R.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email