Cine sunt noii subprefecţi de Argeş

Conducerea PNL Argeș a stabilit miercuri seara, într-o ședință online a Biroului Politic Judeţean (BPJ), cine vor fi cei doi subprefecți ai județului. Cele două funcții au revenit PNL, în urma negocierilor din coaliția de guvernare.  Astfel, au strâns cele mai multe voturi din partea colegilor Emanuel Soare, prefectul în funcție, și musceleanul Lucian Ionescu, directorul cancelariei prefectului. „ Cei doi vor face echipă în continuare în Instituția Prefectului, după ce și-au demonstrat, în ultimul an, capacitățile și bunele intenții. De asemenea,  membrii BPJ Argeș au apreciat modul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus în județ și eforturile făcute pentru transparentizarea și eficientizarea activității Instituției Prefectului”, potrivit PNL Argeş.

„Membrii BPJ au votat pentru  continuitate și au acordat din nou încredere unor tineri care au demonstrat, prin implicare totală,  că se poate face performanță, în ciuda unor provocări fără precedent.   În urma votului de azi, PNL Argeș demonstrează că susține în funcții publice oameni bine pregătiți profesional, cu putere de muncă și cu rezultate în politică și în administrație”, se mai arată în comunicatul liberalilor argeşeni.

Dacă cele două funcţii de subprefect au revenit PNL, prefectul va fi numit de USR PLUS. După cum aţi aflat din ziarul nostru, cel mai probabil prefect va fi executorul judecătoresc Emilia Mateescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email