Cine se opune înfiinţării Centrului de Permanenţă la Domneşti

Fostul spital din Domneşti, Dr. Teja Papahagi, ar putea deveni în curând Centru de Permanenţă, asta dacă şi primarul din Domneşti, Nicolae Smădu, ar dori acest lucru. Momentan se fac demersuri în acest sens, dar se pare că sunt unele impedimente, nu din partea Direcţiei de Sănătate Publică Argeş (D.S.P.) şi nici a Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş, ci se pare că tocmai din partea Consiliului Local Domneşti. În localitate există un medic de familie care asigură asistenţa medicală, însă pe perioada weekend-ului în acest răstimp nu are cine  asigura serviciile medicale.
Domneşteni ar putea avea din nou spital
Potrivit celor spuse de doctorul Marius Popescu şeful Serviciului de Ambulanţă din Curtea de Argeş, „în cazul în care ni se dă OK-ul, în ziua următoare am începe activitatea la Domneşti. Medicii care vor suplimenta posturile din centrul de permanenţă vor fi: patru medici de urgenţe (Marius Popescu, Viorel Cristea, Marian Hiru şi Mihaela Ardeleanu) şi alte patru cadre medicale de la Pietroşani Nucşoara şi Domneşti. În ceea ce priveşte dotarea noului centru de la Domneşti, această unitate este una foarte bine dotată, cu aparatură nouă şi modernă, pentru că înainte de a se desfiinţa spitalul, acolo s-au făcut investiţii majore pe linie de ustensile şi aparatură”, declară dr. Marius Popescu.
Nici de medicaţie domnişanii nu ar duce lipsă, deoarece toată medicaţia e suportată de serviciul judeţean de ambulanţă. Medicii argeşeni spun ca ar fi un lucru bun aprobarea Centrului de Permanenţă, deoarece în acest fel va exista asistenţă medicală permanentă pentru locuitorii zonei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email