„Cine nu pune osul, pleacă”


Pentru jucătorii de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş urmează două meciuri extrem de importante. Vineri de la ora 17.30, Inter va juca la Braşov cu echipa antrenată de Viorel Moldovan, iar sâmbătă de la ora 16.00 cu Pandurii Tg. Jiu la

Curtea de Argeş. „După aceste două meciuri, vom trage linie şi vom vedea cine rămâne şi cine va pleca. Vor fi măsuri dure, dar nu se mai poate merge mai departe în aceste condiţii. Nu mai acceptăm să joace doar numele jucătorilor şi gura lor. Jocul fiecăruia trebuie să se vadă în teren”, spunea antrenorul Ştefan Stoica.

 

Stoica a plătit amenzi de 132.000.000 de lei!!!

Antrenorul Interului, Ştefan Stoica spunea ieri că a plătit două amenzi la FRF pentru declaraţii care au incriminat arbitrajele de care a avut parte echipa din Curtea de Argeş. „Am plătit 132 de milioane amendă, şi n-am avut nici dreptul la apărare… Legile sunt făcute în aşa fel încât să nu mai poţi spune nimic despre arbitrii, şi nici măcar nu te poţi apăra”, a declarat Murinho Stoica.

„Suntem proşti dacă nu luăm 6 puncte”

F.C. Internaţional Curtea de Argeş are în campionat două meciuri decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel, în etapa a X a. Interul va juca la Alba Iulia, pentru ca etapa următoare să întâlnească la Mioveni pe Astra Ploieşti. „Dacă luăm 6 puncte suntem deştepţi, dacă nu suntem proşti”, a concluzionat antrenorul Fane Stoica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email