Cine este noul preşedinte al PNL Curtea de Argeş, Cosmin Petrescu

Biroul Permanent Județean al PNL a votat în unanimitate, joi seara, numirea lui Cosmin Petrescu în funcția de președinte interimar al PNL Curtea de Argeș. Decizia vine ca urmare a demisiei din funcție a lui Cristian Mitrofan.

„Propunerea de numire a avut la bază dorința de a aduce o perspectivă nouă asupra proiectelor liberale din Curtea de Argeș și de a demara rapid reorganizarea. Obiectivul care va fi stabilit după alegerile interne este construcția unei organizații puternice, capabile să obțină încrederea cetățenilor orașului și să implementeze proiecte competitive pentru aceștia. PNL Curtea de Argeș este o organizație energică, activă, formată din liberali vechi, cu experiență politică, deschisă către nou și cu dorința de a aborda o politică exclusiv pentru agenda publicului local” se arată în comunicatul PNL.

“În perioada următoare mă voi întâlni cu actuali, viitori, dar și foști membri ai organizației locale pentru a înțelege mai bine situația și pentru a stabili de comun acord următorii pași”, a declarat președintele interimar al PNL Curtea de Argeș.

Cosmin Petrescu este născut în Curtea de Argeș, este absolvent al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” și al Facultății de Cibernetică. Din punct de vedere profesional are o experiența de peste 20 de ani, atât la nivel național cât și internațional în  IT, sectorul energetic și digitalizare. Deține, de asemenea, un certificat privind optimizarea proceselor de business și aduce o viziune organizațională deschisă, orientată către dialog și identificarea de soluții. Experiența dobândită în timp îl recomandă pentru a aduce un suflu nou organizației, adaptat vremurilor actuale. Este căsătorit și are două fete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email