Cine construiește un bloc nou de locuințe sociale la Curtea de Argeș

Începutul de an a adus atribuirea unui contract important de către Primăria Curtea de Argeș. Este vorba despre contractul pentru ”Proiectare și execuție lucrări „CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE ÎN MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEȘ”, conform licititatiapublică.ro. ”Începem anul 2023 cu o veste bună: s-a parcurs o nouă etapă pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construire bloc de locuințe sociale în Municipiul Curtea de Argeș”, din strada Victoriei. A fost semnat contractul de servicii de elaborare proiect tehnic și detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții. Durata contractului este de 22 luni, iar valoarea este de 12.040.670 lei plus TVA”, a anunțat primarul Panțurescu pe facebook.

Licitația pentru proiectare și lucrări a fost câștigată de ZEUS S.A. Blocul va avea 45 garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere.

Vă reamintim că trei asocieri de firme s-au înscris la licitația organizată de Primăria vara trecută.

Astfel, la licitația care a avut loc pe 11 iulie au fost depuse trei oferte din partea a trei asocieri. Prima este Asocierea  ZEUS S.A. (Leader), ARGEDAVA CONSTRUCT,BOMACA PROIECT, S.C.A.D.T. S.A.,Geo & Adi Maestro 2007 SRL, METROPOLITAN SERVICES, AIR SERVICE DELTA, S.C.A.D.T. S.A.

A doua Asociere care a depus ofertă este formată din KRANZ EUROCENTER S.R.L. (Leader),TEHNO CONSULTING SOLUTION, TOP PROJECTS, JET CONSTRUCT PIPE SRL, NOVOLUTION S.R.L., AVYAN PROIECT.

Cea de-a treia Asociere  era compusă din CONSTRUCT ENERGO MULTI AG S.R.L. (Leader), MENTOR CONSTRUCT, CALORIA S.R.L., ELECTRO METAL CONSTRUCT EMCO, SC BLUART ROM GRUP SRL, HIDRO GAZ PIPE SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email