Cinci motive pentru care sa schimbi modul invechit de oferire al cadourilor

Unele traditii merita sa fie pastrate, In timp totusi au inceput sa cheltuie mult prea mult pe cadouri fata de cat ar trebui. Trebuie intai sa ne gandim la faptul ca darul trebuie sa exprime un anumit sentiment, nu sa fie cel mai scump din lume.

Asadar, de ce continuam cu acest haos si cheltuim atatia bani pe lucruri impersoanele, care stim ca nu vor fi placute de catre persoanele care primesc darul?

Daca te-ai saturat sa daruiesti sau sa primesti aceleasi cadouri traditionale in timpul sarbatorilor, revizuieste lista de cadouri si ia in considerare urmatoarele motive pentru care trebuie sa faci o schimbare anul acesta:

 

1.   Nimeni nu stie de ce ai nevoie mai bine decat tine: de cate ori a trebuit sa te prefaci ca iti place un cadou? Este dureros, dar toti o facem o data sau de mai multe ori in viata. Fie ca este vorba de un pulover sau un aparat de bucatarie, lista de cadouri nedorite este interminabila. Apoi trebuie sa traiesti cu vina ca acea persoana si-a cheltuit poate ultimii bani pentru tine. Trebuie sa stii sa oferi indicii celor dragi, pentru ca ei sa isi dea seama ce cadouri sa iti ofere de sarbatori altfel te vei trezi cu un cos cadou de Craciun pe care poate nu ti-l doresti.

2.      Nimeni nu stie ceea ce isi doresc cei dragi, doar ei stiu asta. La acest lucru trebuie sa va ganditi prima oara atunci cand vreti sa cumparati cadouri pentru cineva drag. Nu iti petrece timpul in cautarea a ceva ce nici macar tu nu esti sigur ca iti doresti. Iti vei pierde timpul si banii, iar cand persoana respectiva va deschide cadoul, iti vei da seama ca se prefac si ca nu se bucura. Trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce va spun cei dragi voua. In fiecare conversatie s-ar putea sa gasiti un indiciu si sa aflati ceea ce isi doresc defapt. Este important sa le acordati atentie, in acest fel ii veti face fericiti.

3.      Mama natura iti va multumi daca alegi cadouri ambalate in amabalaje reciclate sau reciclabile. In prezent, planeta se lupta cu un val imens de deseuri. Alege materiale eco-friendly pentru a-ti ambala cadourile.

4.      Amintiri mult mai frumoase: cauta sa oferi cadouri oferite din suflet.  Fie ca alegi sa inramezi o fotografie ce reprezinta un moment drag, sau scrii o poezie pentru cei iubiti, gestul va fi cu siguranta extrem de apreciat. Exista nenumarate moduri si idei pe care le poti aborda si poti confectiona daruri hand-made celor dragi tie

 

5.      Vei invata sa apreciezi mai mult gestul de a oferi un cadou, dar si atunci cand primesti un cadou de la cei dragi.  Ofera lucruri pe care stii ca si tu le-ai adora daca le-ai primi, dar tine cont de preferintele destinatarului intotdeuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email