Chelului tichie îi trebuie! Avem stemă nou nouţă

Ieri, în mare secret a fost convocată o nouă şedinţă ciudată de-a primarului Nicolae Diaconu, cu convocări cu 10 minute înainte de a începe şi cu materiale puse la dispoziţia aleşilor la intrarea în sala mare a primăriei. Unul dintre motivele convocării a fost alegerea unei steme a oraşului, că nu mai puteam fugi de câinii din cartiere şi nu ne mai puteam rupe maşinile în gropi fără o stemă a oraşului!
De asemenea, aleşii au aprobat proiectul „Citadela Domnească de Argeş”, cu o cofinanţare de 16.046 de lei şi plata TVA de 192.552 de lei. Tot ieri, şi tot „pe genunchi”, au aprobat consilierii şi proiectul „Green Ways în Curtea de Argeş”, proiect despre care se bănuieşte că ar fi pe mediu, după denumire, dar despre care aleşii nu au putut să spună că ştiu mare lucru.
Stema municipiului va fi aleasă din patru propuneri. Toate conţin elemente de heraldică, culori vii, una are şi o tentativă de biserică pe ea, unele au o acvilă, pasărea specifică zonei (!), coroane murale, scut, tot tacâmul pentru o stemă ca la carte. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email