Cetăţenii îi cer primarului: „Rezolvaţi problema parcărilor dintre blocuri!”

Problema parcărilor dintre blocuri, în sensul concesionării sau închirierii acestora către locatari este una veche dar extrem de actuală pentru argeşeni. Încă din 2011 municipalitatea anunţa că se face un „recensământ” al locurilor de parcare rezidenţiale, iar asociaţiile de locatari şi de proprietari erau obligate să primească şi înscrieri pentru ele de la locuitorii blocurilor arondate. Preşedinţii asociaţiilor au numărat locurile de parcare şi au înscris proprietarii de maşini care locuiau în blocurile respective pe o listă în vederea concesionării sau închirierii acestora. Acţiunea a dus la scandaluri teribile între locatari şi nu numai. Cetăţenii care au maşini şi locuiesc la bloc solicită însă primarului pe site-ul domnuleprimar.ro să rezolve însă problema acestor parcări, mai ales că, spun ei, în alte oraşe s-au găsit soluţii.
„Bună ziua,domnule primar poate reușiți și dumneavoastră să rezolvați cu locurile de parcare că ne tot duceți cu preșul că le veți da în concesiune să putem și noi să le plătim, sau poate îl întrebați și dumneavoastră pe colegul primar de la Pitești, domnul Pendiuc, cum a făcut dânsul de a reușit să aprobe în ședința lor de Consiliu ca fiecare cetățean din Pitești care dorește să-și plătească locul de parcare poate să o facă pentru o sumă stabilită de Consiliu Local. Bineînţeles că acest primar s-a gândit foarte bine cum să mai atragă niște bani în bugetul local ceea ce este un lucru foarte bun. Poate vă dă dânsul rețeta succesului lor și veți face și dumneavoastră acest lucru, știind cu toții că avem mare nevoie de niște bani în plus la bugetul local. Am văzut că mai mulți cetățeni din acest oraș v-au scris despre acest lucru, ați răspuns la toți că se va rezolva, dar în zadar. Sperăm că se va rezolvă și această situaţie”, scrie un argeşean pe site-ul menţionat.
Unde îşi lasă autoturismele samsarii de maşini?!
Problema este că unii dintre argeşenii care fac trafic de maşini le lasă cu lunile în parcări, iar acest lucru duce la un alt scandal.  „Referitor la ce spunea domnul cu parcările, nu se poate, domnule primar, ca pe mine, plătitor de taxe și impozite(mașini), să mă ia la mișto un vecin de la vreo trei blocuri distanță, venind cu două mașini din nu știu câte are, să le bage în fața blocului meu și eu să rămân cu mașina în stradă. Atenție, aceste mașini fiind cu numere de Bulgaria, adică el, băiatul, e șmecher, plătește taxa la mașină în Bulgaria și vine și lasă mașinile în parcările făcute din banii noștri, ai celor care plătim toate taxele aici, în oraș. Chiar v-aş ruga și eu, dacă se poate, să ne lăsați să plătim locurile de parcare, să vedem ce mai zic atunci băieții ăștia deștepți care plătesc taxa în Bulgaria și circulă pe banii noștri. Vă rugăm, nu îi lăsați să ne umilească (…)”, scrie un ale cetăţean pe site-ul domnuleprimar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email