Cetăţenii de pe strada Voievozi, plimbaţi degeaba pe la toate instituţiile

Despre problemele pe care le au locuitorii străzii Voievozi ziarul nostru a scris în luna decembrie a anului trecut. Disperaţi că la ei în cartier nu s-a mai făcut nimic de ani de zile, argeşenii revoltaţi au ieşit cu toţii pe stradă şi au explicat redactorilor noştri necazurile pe care le au.

„Poate cea mai gravă problemă este strada, plină de gropi, cu apa de la ploi care nu se scurge nicăieri, cu praful groaznic vara. Nu avem canalizare şi nici iluminat public. Doar câini şi mizerie”, ne spunea atunci Cristina Sima. Ea depusese la Primărie o sesizare încă din luna martie dar nu a primit răspuns nici până astăzi. „Ne-au spus la Primărie că o să primim răspuns în 30 de zile, dar nu am primit. Am fost să văd unde e blocată sesizarea noastră, dar m-au trimis de la Registratură la Investiţii şi înapoi şi tot nu am găsit-o”, povestea femeia.

„Vin la noi pe stradă doar să ne ceară votul, şi apoi uită ce au promis. În 2008, în campania electorală, au pus patru becuri pe stradă, atât. Acum mai pâlpâie doar unul, în rest e întuneric beznă”, spuneau argeşenii în decembrie.Între timp, scandalul a luat amploare, ajutat şi de numeroasele promisiuni neonorate. În Programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărie Comunală pe acest an sunt trecute şi „reparaţii carosabil pe strada Voievozi”, pe o suprafaţă de 1450 de metri pătraţi. Strada ar urma să fie pregătită de asfaltare cu 113 tone de piatră de calcar şi apoi asfaltată.

 

„Nu cred că va fi făcută anul acesta strada Voievozi”, a spus însă Ioan Ghiţă, directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC), Serviciu care ar trebui să asfalteze strada. Chiar dacă a fost trecută în programul de lucrări pe anul acesta, a fost trecută mai la coada listei iar SPGC le va lua în funcţie de priorităţi, de poziţionarea pe lista de lucrări.

Iar Voievozii nu au fost o prioritate nici anul acesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email