Cele mai mari şi cele mai mici medii la intrarea în liceele din Curtea de Argeş

La Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” toate locurile disponibile pentru fiecare profil în parte au fost ocupate. Pentru profilul uman există două specializări, ştiinţe sociale şi filologie, pentru fiecare profil în parte au fost disponibile 30 de locuri. Cea mai mare medie de admitere la primul profil a fost 9,55 obţinută de Emanuela Ştefania Ionescu de la Şcoala cu clasele I-VIII „Regina Maria” din Curtea de Argeş, iar cea mai mică a fost luată de Elena-Iuliana Şerban adică 8,74 de la Şcoala din Băiculeşti. La profilul de filologie s-a intrat cu media de 9,84, obţinută de Simona Panţur, care provine de la colegiul la care a şi fost repartizată, iar cea mai mică medie de admitere a fost 8,87, obţinută de Elena Radu, de la Şcoala Nr.2 „Regina Maria” Curtea de Argeş.
Pentru profilul real există două specializări şi anume ştiinţe ale naturii cu 30 de locuri şi matematică-informatică cu 120 de locuri. La primul profil s-a intrat cu 9,42, notă obţinută de Giorgiana-Stana Mageriu de la Şcoala din Ciofrângeni, iar cea mai mică medie a fost 8,75 obţinută de Ion-Valentin Gutu, de la Şcoala din Şuici. La cel de-al doilea profil cea mai mare medie a fost 9,98 obţinută de Daniela Ancuţa, iar cea mai mică, 9,06 luată de Călin-Florin Obrocea, ambii elevii fiind de la colegiul cu acelaşi nume.
La „Ferdinand I”,
prima medie 9.04
La Grupul Şcolar „Ferdinand I” profilul este tehnic şi are ca specializări electronica automatizării şi specializarea electrică. Pentru primul au fost disponibile 120 de locuri iar pentru celălalt 60, toate fiind ocupate. La prima specializare, cea mai mare medie la admitere a fost 9,04 a lui Andrei-Cristian Minzatu de la Şcoala Nr.4 „Mircea cel Bătrân”, iar cea mai mică a fost 8,16 obţinută de Elena-Roxana Duculescu de la Şcoala din Cepari. La specializarea electrică s-a intrat cu media 8,48, obţinută de Eduard-Ştefan Ionescu de la Şcoala Nr.4 „Mircea cel Bătrân”, iar cea mai mică medie a fost 7,78 a lui Andrei-Liviu Zinca, de la Şcoala din Albeşti de Argeş.
Toate locurile ocupate
la Forestier
La Grupul Şcolar Forestier la profilul tehnic avem specializarea fabricarea produselor din lemn unde toate cele 60 de locuri au fost ocupate. Cea mai mare medie a fost 7,84, obţinută de Andreea-Maria Anghel, de la Şcoala Nr.6 „BasarabI” iar cea mai mică medie a fost 6,01 a lui Georgian Mihăiţă de la Şcoala din Corbi.
La profilul resurse naturale şi protecţia mediului există două specializări. La silvicultură cele 90 de locuri au fost ocupate, cea mai mare medie a fost 8,26 a lui Constantin-Ionuţ Iordache, de la Şcoala din Pietroşani , iar cea mai mică a fost 6,59 a lui Kler Harald de la Şcoala din Corbi. Ultima specializare a aceluiaşi profil a avut 30 de locuri care s-au ocupat, cea mai mare medie, 8,62, fiind obţinută de George Răzvan Voicu de la Şcoala Nr.5, iar cea mai mică a fost 7,47 obţinută de Andreea Lorena Grigoraş de la Şcoala Nr.2.
La Grupul Şcolar din Domneşti avem profilul uman cu specializarea ştiinţe sociale şi cel real de matematică-informatică unde au fost disponibile câte 30 de locuri pentru fiecare specializare, toate fiind ocupate. La ştiinţe sociale cea mai mare medie a fost 9,55 obţinută de Maria-Olivia Nilă de la grupul şcolar cu acelaşi nume, iar cea mai mică a fost 7,39 obţinută de Georgiana-Denisa Poenaru de la Şcoala din Corbi. La celălalt profil ambele medii au fost luate de doi elevi ai şcolii din Pietroşani, Emilia Cătălina Badea a intrat cu 9,83 iar ultima medie a fost 6,93, a lui Nicolae-Adelin Gheorghe.   
Au mai rămas 4 locuri disponibile la Grupul Şcolar Agricol
La Grupul Şcolar Agricol avem profilul resurse naturale şi protecţia mediului cu specializările agricultură, unde sunt disponibile 60 de locuri, din care au fost ocupate doar 56, şi specializarea industrie alimentară cu 30 de locuri ocupate. Pentru prima specializare cea mai mare medie a fost 7,54 luată de Elena-Diana Lazăr de la Şcoala din Căpăţâneni iar cea mai mică a fost 3,72 a lui Gabriel Râşnoveanu de la Şcoala din Merişani. La cea de a doua specializare, Elena-Georgiana Olteanu de la Şcoala cu clasele I-VIII Cicăneşti a avut cea mai mare medie, de 7,45, iar cea mai mică a fost 7,03 luată de Ioana-Maria Ciucioi de la Şcoala din Băiculeşti.
Un alt profil este cel de servicii cu specializarea turism şi alimentaţie dar şi comerţ unde au fost 30 de locuri disponibile pentru fiecare specializare în parte şi au fost ocupate. La turism şi alimentaţie cea mai mare medie a fost 8,88, luată de Maria-Cristina Rebeca de la Şcoala Corbeni+Oeşti iar cea mai mică a fost 7,25, a lui Florin-Marian Leuca de la Şcoala cu clasele Nr.1 Curtea de Argeş. La cea de a doua specializare, Andreea-Eliza Stancu, de la Şcoala Nr. 4, a avut media 8,23 iar cea mai mică medie a fost 7,38, a lui Andrei-Robert Văduva de la Şcoala Albeşti de Argeş.
Locuri libere şi la Auto
Grupul Şcolar Auto are profilul tehnic cu specializarea mecanică unde numărul de locuri disponibile a fost de 60 şi au fost ocupate, cea mai mare medie de admitere dar şi cea mai mică au fost luate de doi elevi de la Şcoala Corbeni+Oeşti, astfel cea mai mare  a fost 7,89 luată de Alexandru-Valentin Stănciulescu  iar cea mai mică 5,53 a lui Casian-Nicolae Grozavu. La specializarea electrică, din 60 de locuri disponibile s-au ocupat 58 cea mai mare medie a fost 8,65 a lui Gabriel Trufasilă de la Şcoala din Muşăteşti iar cea mai mică a fost 4,02 luată de Vasile Urluescu de la Şcoala din Şuici.
La specializarea Construcţii, instalaţii şi lucrări publice din 30 de locuri disponibile au fost ocupate 18 locuri media cea mai mare a fost 6,68 a lui Mihail Tiţă de la Scoala Nr 6 „Basarab I” iar cea mai mică 3,98 a lui Cornel-Alxandru Cotun de la Şcoala din Merişani.
Un alt profil este cel de servicii şi cuprinde specializarea estetica şi igiena corpului omenesc şi au fost 30 de locuri disponibile care s-au ocupat. La cest profil ambele medii au fost obţinute de două eleve ale şcolii din Pietroşani. Astfel Ionela Cristina Nae a luat 7,18 şi 4,42 cea mai mică medie la admitere a fost luată de Bianca-Gabriela Vasilescu.
(Daniela Sava)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email