Cel mai prost meci din acest campionat…


Interul era net favorită la casele de pariuri înaintea acestui meci. O victorie a gazdelor era cotată cu 6,20!!! Dar echipa pregătită de Fane Stoica a jucat incredibil de prost şi a pierdut cu 1 – 2, o partidă în care conducerea argeşeană îşi pusese mari speranţe. „Jucătorii au intrat pe teren plini de ei, cu nasul pe sus pentru că erau pe primul loc, şi au făcut cel mai prost meci din acest campionat. Păcat, pentru că am ratat o mare şansă de a fi mai departe pe primul loc. Dacă am fi câştigat la Lupeni, nu ne-ar mai fi ajuns nimeni până la sfârşitul campionatului”, spunea unul din oficialii clubului Internaţional. Cu toate că delegarea arbitrului craiovean Sebastian Colţescu ridicase mari semne de suspiciune că ar dezavantaja Interul, controversatul arbitru a condus foarte bine, mai mult, gazdele i-au imputat faptul că în unele momente ar fi avantajat echipa oaspete.

Programul

După acest eşec, F.C. Internaţional Curtea de Argeş este pe locul doi. În cele cinci etape rămase, echipa lui Benone Lazăr mai are de jucat cu F.C. Tâtgovişte (acasă), la Arieşul Turda, cu F.C. Bihor (acasă), la Jiul, şi acasă cu Mureşul Deva în ultima etapă.

Preşedintele Emanuel Marinescu este supărat: „Un egal era echitabil”

Preşedintele clubului F.C. Internaţional, Emanuel Marinescu spunea despre meciul de da la Lupeni: „Era de aşteptat să vină şi un astfel de meci. Nu vreau să acuz jucătorii; a fost un teren foarte prost, impracticabil, am primit golurile foarte repede la începutul fiecărei reprize, iar noi am avut 4-5 mari ocazii nefructificate. Un rezultat de egalitate era just şi ne ajuta foarte mult şi ţinea pe loc şi pe Minerul Lupeni. Acum, dacă vor să dea puncte, o pot face liniştiţi, şi mai au cu Vâlcea acasă în penultima etapă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email