Cel mai probabil complexul de nataţie va fi deschis în noiembrie

Tarifele pentru bazinul de înot şi Regulamentul de organizare şi funcţionare a complexului de nataţie sunt în dezbatere publică până la sfârşitul lunii octombrie, iar întrunirea publică pentru discutarea acestora cu cetăţenii va avea loc probabil la începutul lunii noiembrie. La şedinţa ordinară a Consiliului Local de la sfârşitul lui noiembrie vor fi aprobate Regulamentul şi tarifele, iar deschiderea oficială a complexului de nataţie va avea loc, cel mai probabil, la început de decembrie, spun surse oficiale din Primărie.

Până pe 10 octombrie cetăţenii au avut posibilitatea să trimită la Primărie sugestii şi observaţii vizavi de Regulament şi de tarife, dar nimeni nu a făcut asta, astfel încât documentul şi preţurile ar putea suferi modificări în Consiliul Local sau la întrunirea publică.

Vă reamintim că accesul utilizatorilor în incinta Complexului se face de luni  până duminică între orele 09.00 — 21.00, pentru înot şi saună.

Tarífele propuse sunt – pentru bazin 12 lei ora, 90 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 18 lei ora, 135 de lei abonamentul de 10 ore şi 330 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari tarifele propuse sunt – 8 lei ora la bazin, 60 de lei abonamentul de 10 ore, 150 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru bazin plus sauna tarífele pentru categoriile de mai sus sunt – 12 lei ora de bazin, 90 de lei abonamentul de 10 ore şi 225 de lei abonamentul de 30 de ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de două luni, iar a celui de 30 de ore de patru luni.

Întregul Regulament privind exploatarea și întreținerea Complexului Natație Curtea de Argeş poate fi consultat pe site-ul Primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email