Cei mai frumoşi copii din Argeş, premiaţi de Interes Argeşean

Ieri, Interes Argeşean i-a premiat pe toţi participanţii la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş”, ediţia 2011. Festivitatea de premiere a avut loc în cadrul manifestărilor organizate de Clubul Copiilor cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Micuţii a căror poză a apărut în ziarul nostru au venit la festivitate însoţiţi de părinţii lor, şi s-au bucurat de diplomele pe care le-au primit, de jucăriile şi de dulciurile pe care le-au găsit în pungile cadou oferite de Interes Argeşean. Pe primele locuri s-au clasat Alexandra Ioana Badea,  Nicol Cristina Dina, locul I, George Alexandru Deaconu – locul II, Tudor şi Rareş Avrămescu – locul III, Aura Ştefania Ilie – menţiune. Un premiu special a primit Dan Alexandru Bărbulescu, din Piteşti.
Copiii au primit premii şi au participat la festivitate cum au putut, plângând, ruşinându-se de mulţime, râzând sau ascunzându-se după rochia lui mami, spunându-ne poezii sau încercând să cânte. Cei care nu au reuşit să ajungă la festivitatea de ieri sunt aşteptaţi astăzi la redacţie ca să-şi ridice premiile.
Ediţia de anul acesta, a treia, a fost un succes, iar concursul „Cel mai frumos copil din Argeş” a devenit deja o tradiţie. Vă mulţumim pentru participare şi vă aşteptăm la ediţia de anul viitor. Festivitatea de premiere poate fi văzută pe www.interesargesean.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email