Cei mai buni piloţi se întrec pe Transfăgărăşan

În week-end, iubitorii sportului cu motor vor avea ocazia să admire zeci de bolizi care se vor întrece pe Transfăgărăşan în cadrul „Raliului Argeşului”. Mai întâi, vineri, între orele 16.00 şi 19.00, maşinile participate la concurs vor fi testate la Budeasa, iar vineri seara toţi bolizii vor fi expuşi în Piaţa Vasile Milea din Piteşti.

Accesul spectatorilor este permis până la ora 08.00

Probele desfăşurate Transfăgărăşan sunt programate pentru ziua de sâmbătă. Reprezentanţii Poliţiei Municipale îi avertizează pe cei care vor să vadă concursul că trebuie să ajungă la munt până la ora 8.00. După această oră, accesul în zonă va fi interzis. „Toţi cei care intenţionează să se deplaseze sâmbătă 8 mai în zona Căpăţâneni -Cabana Capra, trebuie să ştie că între orele 08.00-18.00 circulaţia va fi oprită. Va fi luată această măsură pentru că în acest interval orar se desfăşoară în zona noastră Raliul Argeşului. Vor fi organizate trei probe cu plecare de la Uzina din Căpăţâneni şi până la Cabana Capra”, spune comisarul şef Ionel Ispir, comandantul Poliţiei Curtea de Argeş. Deci, pentru a vedea probele, trebuie să ajungeţi dis-de dimineaţă.

Probele se desfăşoară pe traseul Vidraru – Piscu Negru – Capra

 Prima maşină va lua startul la ora 09.50, iar pe Transfăgărăşan se va concura în 11 probe pe secţiunile Vidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru şi Capra. Sosirea echipajelor va avea loc la Piteşti, seara, la orele 21.25. Cei care vor dori să asiste la probe sunt sfătuiţi de poliţişti să nu se expună inutil, pentru că riscă să se accidenteze. „Pe tot traseul vor fi locuri special amenajate pentru spectatori,i iar organizatori vă vor explica unde puteţi să staţi. Îi sfătuim pe argeşeni să respecte indicaţiile primite”, precizează poliţiştii.
Raliul Argeşului va continua şi duminica la Piteşti, începând cu ora 09.30, când piloţii vor participa la proba speciala Pitesti Rally Show. Această etapă a concursului de va desfăşura  pe traseul C.J. Argeş – Finanţe – Craiovei – retur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email