Ceartă cu accente de calomnie între tinerii din PSD şi PDL

Tinerii din organizaţia locală a PSD au ţinut să dea o replică la acţiunea organizată zilele trecute în municipiu de PDL Curtea de Argeş. Aşa cum aţi aflat dintr-o ediţie anterioară a ziarului nostru, săptămâna trecută, senatorul Mircea Andrei, împreună cu Ştefan Lăzăroiu, preşedintele PDL Curtea de Argeş, şi Gheorghe Dinescu, preşedintele PNŢCD Piteşti, au fost la Curtea de Argeş pentru a coordona organizarea unui sondaj de opinie printre cetăţenii din municipiu. Argeşenii erau invitaţi să răspundă cu „DA” sau „NU” la următoarea întrebare: „În cazul în care se va face reorganizarea administrativ-teritorială, sunteţi de acord cu iniţiativa senatorului Mircea Andrei de a se reface regiunea Argeş, din judeţele Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, având capitala la Piteşti?”. Tinerii Sociali Democraţi s-au arătat de-a dreptul revoltaţi „faţă de mascarada PDL-istă”, derulată în municipiul nostru. Liderul TSD Curtea de Argeş, Răzvan Popescu, a organizat o conferinţă de presă şi a citit un comunicat extrem de agresiv la adresa PDL.
„…liderii PDL să nu mai vină în Oraşul Basarabilor cu minciuni şchioape…”
„Paraşutatul senator, Mircea Andrei este invitat să muncească în Colegiul electoral din Dâmboviţa, zona Moreni, unde a candidat de unde a fost catapultat în Parlament, căci ştie prea bine ce se întamplă cu cei care mor de grija altuia şi nu se uită în propria ogradă! După ce liderul PDL-ist a anunţat cu surle şi trâmbiţe argeşenii ca le va desfiinţa judeţul, acum umblă cu cioara vopsită şi comandă chestionare mincinoase. Noi, tinerii din Curtea de Argeş, suntem urmaşii unui neam de voievozi destoinici şi nu acceptăm minciuni sfruntate ori venetici, puşi să-şi bată joc de argeşeni! Nu acceptăm sa fim prostiţi cu foi portocalii că ar avea vreun gând să transforme Piteştiul în capitală de regiune”, se precizează în comunicatul de presă citat. De asemenea, tinerii sociali democraţi îl acuză şi pe Ştefan Lăzăroiu că minte atunci când spune „că în 7-8 ani de zile va aduce capitala de regiune la Curtea de Argeş”. „Autointitulatul veşnic candidat la colegiul Curtea de Argeş blufează şi mai mult minţind cu nonşalanţă că în 7-8 ani va aduce capitala de regiune la Curtea de Argeş! Asemenea gogomanii şantieriste nici măcar de glume între buldozerişti nu mai sunt bune! Tineretul Social Democrat din Curtea de Argeş invită liderii PDL să nu mai vină în Oraşul Basarabilor cu minciuni şchioape, căci prea au încălcat toate poruncile dumnezeieşti”, mai spun tinerii din biroul interimar de conducere al TSD.
„Pentru TSD primează interesul unor politicieni neputincioşi!”
Cum era de aşteptat, replica dată de tinerii din PDL Curtea de Argeş este la fel de dură. „Este prima oară când locuitorii din Curtea de Argeş află că PSD are o organizaţie de tineret şi iată că prima lor acţiune este să aducă nişte insulte gratuite seniorilor noştri. Păcat că nimeni nu îşi asumă declaraţiile şi nu le semnează, semn că textul nu aparţine preşedintelui TSD din municipiu, al cărui nume nu cred că îl cunoaşte decât familia lui. În ceea ce priveşte subiectul la care fac referire, vreau să punctez faptul că numai nişte inconştienţi ar putea crede că regionalizarea nu va avea loc la un moment dat, ţinând cont de condiţionările UE pentru atragerea unor fonduri consistente. Ca atare, cineva trebuie să ia iniţiativă şi să sprijine zona Argeşului, pentru a nu cădea în derizoriu. Mulţumim astfel liderilor democrat-liberali că se zbat pentru susţinerea argeşenilor la centru, în  vreme ce seniorii PSD, în frunte cu Mircea Drăghici, nu au făcut nimic pentru oameni de când deţin funcţii importante şi doar stau pe margine şi îşi pun slugile de la tineret să le atace concurenţa politică. Şi să nu vorbească goarnele lui Drăghici despre venetici, pentru că marele deputat “proiecţel” nu are nicio legătură cu zona Argeşului. Cel puţin, senatorul Mircea Andrei chiar este argeşean şi a avut deja realizări notabile prin atragerea unor sume imense pentru zona noastră şi prin demararea unor proiecte importante. Noi, Organizaţia de Tineret a PDL Curtea de Argeş, nu permitem unor neaveniţi să vorbească despre lucruri pe care nu le cunosc şi nu le argumentează. Interesul argeşenilor ar trebui să primeze şi pentru ei, nu doar interesul unor politicieni neputincioşi, care le bagă pe gât cuvinte pe care nu le înţeleg”, declară Bogdan Urluescu, preşedinte OT PDL Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email