Cea de-a VII- a ediţie a Festivalului „Daruri şi Tradiţii” s-a bucurat de un real succes

Fundaţia umanitară Hand-Rom din municipiul nostru a organizat, zilele trecute, cea de-a VII- a ediţie a festivalului „Daruri şi tradiţii”. Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Marina” şi alte câteva instituţii de învăţământ din municipiul Curtea de Argeş.
Deschiderea a festivalului a avut loc la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din municipiul nostru. Astfel, cu acest prilej a fost prezentată o expoziţie cu vânzare de produse realizate la atelierul protejat Dizab-Rom, de către copiii cu dizabilităţi înscrişi la cursurile de pregătire pre-profesională oferite de specialiştii atelierului. La eveniment a fost prezent şi Nicolae Diaconu, primarul municipiului, care i-a felicitat pe toţi cei care au contribuit la realizarea ediţiei din acest an a Festivalului „Daruri şi Tradiţii”, dar şi pe cadrele didactice care sunt alături de copiii cu dizabilităţi. „Sunt onorat să particip la un eveniment de aceste fel şi să fiu aproape de aceşti copii cu probleme. Felicitări tuturor celor care s-au implicat în organizarea festivalului. Însă, în primul rând vreau să felicit şi să mulţumesc, în acelaşi timp, cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială „Marina” care au grijă de aceşti copii cu nevoi speciale. Vreau să vă urez şi eu sărbători fericite şi să dea Dumnezeu să avem cu toţii un an nou mai bun”, a declarat edilul. La rândul său, Costel Nicolae, directorul general al Fundaţiei „Hand-Rom” a ţinut să mulţumească oficialităţilor locale pentru sprijinul acordat, dar şi tuturor colaboratorilor care au sprijinit în fiecare an organizarea Festivalului „Daruri şi Tradiţii”.
Apoi, în cea de-a doua parte a evenimentului, s-a desfăşurat un program artistic susţinut de mai mulţi elevi talentaţi de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu” şi Liceul Tehnologic Auto. Mai mult decât atât, surpriza spectacolului a constat într-o scenetă amuzantă, în care principalele roluri au fost jucate de cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Marina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email