Ce zic foştii şi actualii colegi de partid

Ieri, pe numele lui Cristian Libertatu, fostul şef al O.P.C. Argeş a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta este acuzat că ar fi luat mită pentru a fi mai blând cu controalele în lanţurile de magazine PIC, ce aparţin omului de afaceri Cornel Penescu. Am vrut să vedem ce cred despre presupusa faptă a concetăţeanului nostru Cristian Libertatu foştii sau actualii săi colegi de partid, şi, de ce nu, foştii sau actualii săi prieteni.

Costinel Vasilescu: „De ce se fac asemenea dezvăluiri doar în campania electorală?”

Referitor la acest scandal, Constinel Vasilescu, preşedintele PNL Curtea de Argeş spune că este doar o perdea de fum în spatele căreia se ascund alte interese. “Nu vreau să comentez acuzaţiile aduse lui Cristian Libertatu. La ce se întâmplă în acest moment la nivel naţional nu mă mai miră absolut nimic. Aşa cum îl cunosc eu, nu cred că lucrurile sunt aşa grave. În plus, dacă erau informaţii în acest sens, mă întreb de ce nu au fost luate măsuri din timp şi se acţionează abia acum. Cred că lucrurile sunt dirijate spre o anumită direcţie şi se urmăreşte o perdea de fum, în spatele căreia unii îşi cumpără case, îşi protejează favoriţii şi îşi văd de afaceri. Se profită de acest fum  pentru a îndepărta mass-media de la alte aspecte”, spune viceprimarul. De asemenea, acesta se întreabă de ce se fac astfel de dezvăluiri doar în timpul campaniilor electorale. “Nu vreau să bag mâna în foc pentru nimeni şi nici nu vreau să acuz fără dovezi. Mă întreb însă de ce se fac asemenea dezvăluiri doar în campaniile electorale. Dacă erau dovezi, de ce nu s-a acţionat imediat şi au aşteptat campania?”, a adăugat Costinel Vasilescu.

Gheorghe Alecsei: „Sper să fie eliberat cât mai repede!”

Gheorghe Alecsei, preşedintele PD-L Curtea de Argeş, şi de curând coleg de partid cu Cristian Libertatu, speră ca lucrurile să fie rezolvate cât mai repede. “Mi-e greu să mă pronunţ asupra unei situaţii când nu ştiu care sunt care sunt datele concrete care stau la baza reţinerii. La acest moment, nu ştiu nici măcar dacă există vreo dovadă a acestor acuzaţii. Din câte înţeleg, a intrat fără să vrea într-o situaţie cu care nu are de-a face pentru că nu are nicio legătură cu scandalul din fotbal, şi este o parte separată. Sper să fie rezolvată cât mai repede această situaţie şi să fie eliberat. Îmi pare sincer rău că s-a ajuns până aici”, afirmă acesta.

Gheorghe Nicuţ: „Nu îl văd capabil de luare de mită”

De curând, noul şef al O.P.C. Argeş a fost numit Gheorghe Nicuţ, fostul primar al municipiului nostru. Despre scandalul în care este implicat fostul şef al O.P.C. nu vrea să comenteze foarte mult, însă nu îl crede pe Cristian Libertatu capabil să ia mită. “Nu am datele necesare pentru a comenta cele întâmplate şi nu vreau să fac afirmaţii doar pe baza celor vehiculate în presă. Din punctul meu de vedere nu îl văd capabil de luare de mită, însă, dacă s-a ajuns aici înseamnă că justiţia are anumite motive. Sper din tot sufletul ca lucrurile să fie clarificate cât mai repede şi m-aş bucura sincer să fie eliberat cât mai repede”, ne-a declarat Gheorghe Nicuţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email