Ce vor oamenii de afaceri de la administraţia locală de la Curtea de Argeş

Organizaţia din Curtea de Argeş a PNL a avut, săptămâna trecută, o întâlnire cu oamenii de afaceri din municipiu. „Au participat 35 de reprezentanţi ai celor mai mari firme din Curtea de Argeş. Ne-am întâlnit, pentru început, cu decidenţi din marile societăţi, urmând ca pe viitor să organizăm astfel de întâlniri şi cu ceilalţi oameni de afaceri, cu firme mai mici”, a spus Liviu Nicolae la conferinţa de presă a PNL. El este preşedintele organizaţiei oamenilor de afaceri din cadrul PNL Curtea de Argeş, organizaţie numită Aurel Ilea, în memoria celui care a fost liberal şi unul dintre primii şi cei mai importanţi oameni de afaceri din municipiu. Liviu Nicolae a avut rolul de gazdă la întrunirea menţionată, alături de Sandu Nichita, Dan Ilea, Mădălin Marinescu şi alţii. Au mai participat preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, preşedintele organizaţiei locale, Cristian Mitrofan,  deputatul Dan Bica, consilierul judeţean şi om de afaceri Gheorghe Alecsei precum şi directori şi patroni ale celor mai mari firme din oraş. Fiecare a vorbit despre problemele pe care Curtea de Argeş le are, în opinia lor, şi despre soluţiile acestora.

Vor fi identificate 10 obiective realizabile

Sandu Nichita, preşedintele ARGCOMS SOCOM, a vorbit despre arbitrajul comercial, Dumitru Tudor, proprietarul  SC Vidraru, a propus ca problemele sesizate să fie transmise deputaţilor de Argeş, Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, reprezentantul Fuchs Condimente a vorbit despre problemele de infrastructură pe care le are zona de nord, Iona Cozma, directorul Dr. Oetker, despre birocraţie şi despre faptul că se consideră că firmele aduc prejudiciu înainte de a fi controlate, reprezentantul Electroargeş a vorbit despre lipsa forţei de muncă, Adrian Dăscălescu a propus înfiinţarea  unor trasee de biciclete prin pădure, etc.

„Vom identifica zece obiective realizabile din toate cele semnalate, şi vom merge către Parlament, Consiliul Judeţean şi Consiliul local pentru a fi rezolvate”, a declarat Liviu Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email