Ce străzi vor fi asfaltate şi reparate în acest an

Consiliul Local Curtea de Argeş a aprobat la şedinţa ordinară a lunii aprilie, care a avut loc marţi, programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) pentru acest an.

Formaţia „Întreţinere şi reparaţii străzi” din cadrul SPGC va repara cu mixturi asfaltice străzile care au nevoie, adică vor plomba gropile în funcţie de necesităţi. Mai departe, aceeaşi formaţie va asfalta străzile Plopiş (fundătură), Voievozi, Daniel Sterescu (începând de la calea ferată), Victoriei (varianta către staţia de epurare, până la calea ferată), Zambilelor. De asemenea, vor fi asfaltate parcarea, aleile şi căile de acces la blocurile G1 şi G2, din cartierul Confarg, parcările, aleile şi căile de acces la blocurile E17, E20, E21, E16, din cartierul Ivancea, parcarea, aleea şi calea de acces la blocul E19 de pe strada Despina Doamna, strada Negru Vodă (fundătura către sala de sport), ramificaţiile străzii Valea Iaşului, strada Valea Iaşului (fundătură), străzile Fântânele, Armoniei, Crizantemei, Primăverii, Orhideelor, Duzilor, Florilor, Crinului, Marina (fundătură), Davideşti (fundătură), Plantaţiei, Râmnicu Vâlcea (ramificaţiile de la nr. 170 la nr. 192).

Lucrările se fac în funcţie de bani

Muncitorii de la Reparaţii străzi vor mai face lucrări de reparaţii cu piatră concasată, marcaje rutiere, deszăpezire, şi alte lucrări diverse cum ar fi întreţinerea, reparaţia şi înlocuirea indicatoarelor rutiere, reparaţii la străzile pavate cu bolovani de râu, lucrări de amenajări de denivelări în vederea calmării traficului, etc.

„Programul va fi adaptat corespunzător în funcţie de bugetul alocat, precum şi de eventualele urgenţe care au putea să apară la nivel de municipiu”, spune Ioan Ghiţă, directorul SPGC. De fapt, programul acesta este cel pe care Serviciul şi-a propus să îl facă, în ordinea de mai sus. Priorităţile sunt trecute pe primele locuri, iar ce este mai la final se face în funcţie de bani, de timp şi de vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email