Ce se întâmplă cu personalul angajat fără concurs la Spital

23 de posturi au fost ocupate fără concurs în perioada stării de urgenţă şi de alertă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. După ce starea de alertă se va termina, personalul angajat astfel va fi evaluat şi se va decide dacă mai e nevoie de el şi dacă se va ajunge la concluzia că este, va fi organizat concurs. Concurs la care va putea participa oricine îndeplineşte condiţiile.

„Trebuie să vedem ce se întâmplă cu posturile angajate temporar. Au fost angajate 23 de persoane, 16 fiind asistente. O să evaluăm cu medicii toate posturile şi vom vedea”, a declarat Florin Mitucă, manager interimar al Spitalului, la ultima şedinţă de Consiliu Local.

După cum aţi aflat din ziarul nostru, Spitalul Municipal are 407 posturi aprobate, din care 371 sunt ocupate pe perioadă nedeterminată şi 36 vacante. Din acestea din urmă sunt ocupate fără concurs pe perioada stării de alertă 23. Din cele 407 posturi, 27 sunt funcţii de conducere (comitet director, sefi secţii sau compartimente, şefi birouri ori servicii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email