Ce le-a adus Moş Nicolae oamenilor importanţi din municipiu

Moş Nicolae a venit ieri de dimineaţă şi la Curtea de Argeş, iar copiilor cuminţi le-a lăsat în ghetuţe dulciuri şi jucării. Au fost şi câteva nuieluşe lăsate pe ici pe acolo, dar au prevalat lucrurile bune în cizmele celor mici. Şi oamenii mari au fost vizitaţi de Moş Nicolae, nu numai copiii. Am întrebat câteva dintre personalităţile urbei ce le-a adus Moşul anul acesta şi care a fost cel mai frumos cadou pe care l-au primit cu această ocazie. Iată ce ne-au răspuns.

Pentru primarul Nicolae Diaconu ziua de ieri a fost una mai specială, fiind ziua domniei sale. A primit felicitări de la colegi la Primărie, iar pe Moş Nicolae l-a „amânat” puţin. „Moş Nicolae vine diseară, că a zis că în week end nu lucrează. Îl aştept, dar nu ştiu cu ce o să vină. Nu i-am bătut nici un fel de apropo”.

Mircea Diaconu, senator PNL – „Păi nu doar copiilor le aduce Moşul ceva?! Mie mi-a adus apă în pivniţă la Săftica. Am stat toată ziua să o scot. Bine că nu mi-a adus apă şi în pantofi!”

Ştefan Lăzăroiu, responsabil PDL pe Colegiul Nord – „Când eram copil, toate cadourile pe care mi le aducea Moş Nicolae mă bucurau, pentru că – din fericire – nu mi-a adus niciodată o nuieluşă. O amintire frumoasă este când aveam vreo 6-7 ani şi am primit un aparat de fotografiat. Eram tare mândru de el, mai ales că îmi plăcea fotografia şi îmi doream să pot face şi eu poze. De ceva ani, trebuie să recunosc, nu mai primesc nimic în ghetuţe, dar cred că şi Moş Nicolae şi-a dat seama că trebuie să fiu eu cel care oferă cadouri copiilor, şi nu cel care primeşte. Şi mă bucură la fel de mult când pot pune ceva în ghetuţe şi mă împlinesc expresiile lor fericite”.
Mircea Drăghici, deputat PSD – „A fost fără nuieluşă, a venit cu lucruri legate de igiena persona­lă. Ştie Moşu’ ce-mi place, şi pe zona asta s-a concentrat”.

Dr. Ionela Dăneţ, managerul Spitalului Munici­pal –  „Anul acesta, Moş Nicolae mi-a adus un inel şi un medalion. Îmi plac foarte mult bijuteriile, iar Moşul se pare că a ştiut acest lucru. Nu pot să spun că îmi doream ceva în mod special. Cu siguranţă cel mai important lucru este să fim cu toţii sănătoşi”.

Sandu Nichita, preşedinte ARGCOMS SOCOM – „De Moş Nicolae am primit multe felicitări de la nepoţi şi de la salariaţi, pentru că a fost darnic Moş Nicolae. Am primit bucurie din partea tuturor celor cărora am putut să le fac un dar. Unora li s-au umezit ochii, nu se aşteptau”.

Mihai Badea, director RMR – „Mi-a adus multe urări de sănătate Moş Nicolae, nu era loc de nuieluşă. Cadouri mai importante decât sănătatea nu sunt!”

Ion Gavrilă, direc­tor general Electroargeş – „Moş Nicolae mi-a adus contracte pe export şi mârâieli din par­tea sindica­tului. Una peste alta a fost un Moş bun”.

Gheorghe Alecsei, consilier local şi director la A.T.S.– „Mie mai nimic, dar m-am bucurat că am reuşit să fac cadouri fiului meu şi soţiei mele. De altfel, îmi place să fac cadouri celor dragi oricând am ocazia, şi fac tot ce pot ca soţia mea să folosească cardul meu ori de câte ori are ocazia, cu toate că este o doamnă foarte cumpătată. Celorlalţi, prieteni şi colegi, le-am spus la mulţi ani şi toate cele bune!”

Cristian Mitrofan, consilier local şi manager Casa de Cultură „George Topârceanu” – „Moş Nicolae mi-a adus în acest an un telefon mobil. Soţia mea ştie că sunt înnebunit după telefoane şi ceasuri şi mi-a făcut cadou acest telefon. Cel mai important cadou pe care l-am primit a fost o gravură făcută de băiatul meu. Pentru mine are o valoare sentimentală extraordinară, pentru că a fost primul cadou primit de la băiatul meu, când era elev în clasa a VI- a. Dacă îmi amintesc bine era o bufniţă şi a fost realizată cu aparatul de pirogravat la şcoală”.

Ioan Ghiţă, consilier local şi director al Serviciului de Gospodărire Comunală – „Mi-a adus un pulover Moş Nicolae, nu şi nuieluşă. O fi ştiind el Moşu’ că nu e cazul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email