Ce interese are Interesul Argeşean

Doamnelor şi domnilor, sunt Laura Ilie şi vă invit la Discuţia Săptămânii, singura emisiune locală transmisă în direct la Alpha TV. Aşa am început fiecare după amiază de luni în ultimii şapte ani, la Alpha TV. La început, cu mari emoţii, pentru mine şi pentru invitat, iar pe măsură ce au trecut anii, cu mare încredere că cei din studio se descurcă, orice întrebări ar primi din partea dumneavoastră, telespectatorii mei de atunci, cititorii mei,  sper, de acum. Aşadar, doamnelor şi domnilor, sunt Laura Ilie, cea pe care aţi văzut-o la televizor şapte ani, realizând cea mai longevivă emisiune de la Alpha TV. Lucrurile s-au schimbat puţin pentru mine, dar pentru dumneavoastră nu trebuie să se schimbe nimic. Vă fac o mărturisire, şi vreau ca această confidenţă să rămână între noi. Visul meu de-o viaţă a fost să fac un ziar în care să dau dovada priceperii echipei mele şi a mea, iar acum,  cu ajutorul oamenilor dragi mie şi care, a propos, nu au nicio legătură cu politica sau cu marile afaceri din oraş,  visul a devenit realitate. Suntem la al treilea număr de Interes, şi entuziasmul nostru creşte cu fiecare ziar pe care dumneavoastră îl găsiţi dimineaţa pe tarabe.

 Eu cred, şi puteţi să mă contraziceţi, că succesul oricărui lucru, al oricărei activităţi e asigurat în mare măsură dacă cei care contribuie la realizarea lui, sau a ei, o fac cu plăcere, cu pasiune, cu dragoste, cu putere, cu nerv sau cu nervi, cu stăruinţă şi sacrificiu, dacă lasă în lucrul acela sau în activitatea aceea o părticică din ei, din sufletul lor. La ziarul nostru aşa se întâmplă. Oamenii care trudesc sunt cei pe care eu îi ştiu de ani de zile, cei pe care dumneavoastră îi cunoaşteţi la fel de bine ca mine. Hai să fim sinceri.  Carmen Lis, Elena Vulparu, Gabriela Dobra, Mihai Toma, Cristi Marinescu, Sorin Badea sunt profesioniştii din oraşul nostru în materie de presă, iar Andreea Mira, mai tânăra noastră colegă, e pe calea cea bună, credeţi-mă. Nu o să vă spun că numai noi suntem ziarişti sau că se termină presa locală cu noi. Nu. Vreau doar să cred că începe o etapă nouă în presa locală cu noi, cu Interesul nostru.

Ajung acum, tot stând de vorbă cu dumneavoastră, şi la interesul Interesului. Mă cunoaşteţi de atâţia ani şi eu vă cunosc, pe cei mai mulţi dintre dumneavoastră. Interesul nostru este de fapt interesul dumneavoastră. Neavând politicieni sau mari averi în spate, ziarul este al nostru în măsura în care este şi al dumneavoastră. Dacă ne citiţi şi vă place ce scriem, Interesul nostru este comun. Asta e. Suntem o echipă mare, mare cam cât zona Curtea de Argeş, şi ne susţinem unii pe alţii. Poate vor apărea şi supărări, că aşa se întâmplă în viaţă, dar asta e. Stăm de vorbă şi ne trece. Vom fi, noi, cei de la Interes Argeşean, în slujba dumneavoastră şi vă vom reprezenta interesele.

Emisiunea s-a terminat. Vă mulţumesc pentru atenţie. Mi-am deschis astăzi sufletul în faţa dumneavoastră şi v-am spus lucruri pe care nu le spun decât prietenilor. Sunt convinsă că ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor pe care le aveţi de la noi, iar dacă simţiţi că nu e aşa, vă aşteptăm să ne spuneţi. Că doar facem parte din aceeaşi echipă. Cea a Interesului Argeşeanului.

PS  Îi mulţumesc Prea Sfinţiei Sale Episcopul Calinic pentru faptul că e alături de noi încă de la început. Suntem onoraţi că ne urmăreşte şi că ne îndrumă. Dumnezeu să ne ajute, pe noi, ziariştii de la Interes Argeşean, şi pe dumneavoastră, cititorii noştri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email