Ce îşi doresc de ziua lor Gheorghii şi Gheorghiţele din Curtea de Argeş

Astăzi este Sfântul Gheorghe şi mulţi dintre concetăţenii noştri poartă acest nume. I-am întrebat pe unii dintre cei mai cunoscuţi ce cadou îşi doresc de ziua lor şi care a fost cel mai frumos cadou pe care l-au primit.

Îmi e de ajuns un La mulţi ani!

Gheorghe Alecsei, preşedinte PD-L Curtea de Argeş: „Voi sărbători prin muncă! Prin grija deosebită a domnului primar, de dimineaţă sunt convocat la o şedinţă de comisie. De ziua mea îmi doresc multă sănătate, linişte şi sper ca Sfintele Sărbători să fi adus în inimile celor din Curtea de Argeş dragoste şi înţelegere. Cadourile pe care le primesc de ziua mea sunt fie parfumuri bune, fie o cămaşă frumoasă. Nu sunt însă adeptul cadourilor şi îmi e de ajuns dacă o persoană îmi urează “La mulţi ani”.  Faptul că cei dragi sunt lângă mine, mă bucură mai mult decât orice cadou”.

Cele mai frumoase cadouri – de la familie

Gheorghe Nicuţ, director adj. Colegiul Naţional Vlaicu Vodă: “Mai întâi voi fi la şcoală, alături de elevi şi colegii de catedră şi apoi acasă, împreună cu familia. Întotdeauna cele mai frumoase cadouri pe care le primesc de ziua mea sunt cele de la soţie şi de la fiica mea. Îmi doresc multă sănătate şi linişte sufletească”.

Probabil acesta va fi ultimul meu mandat

Gheorghe Bugeac, preşedinte PRM Curtea de Argeş: “Anul acesta, de Sfântul Gheorghe voi sărbători alături de prieteni şi foştii colegi de la Casa Armatei. Cel mai frumos cadou l-am primit acum două luni şi este nepoţica mea. De ziua mea îmi doresc sănătate şi vreau să fac cât mai multe lucruri bune pentru cetăţenii din municipiu care m-au ales să îi reprezint în Consiliul Local. Probabil acesta va fi şi ultimul meu mandat şi vreau să rezolv cât mai multe probleme”.

O undiţă – cel mai frumos cadou

Gheorghe Popa, dir. Grup Şcolar Forestier: “De Sfântul Gheorghe voi sărbători prin muncă, pentru că sunt la şcoală, printre elevi şi colegi. Spre seară, o să sărbătoresc şi acasă, alături de familie şi prieteni. Nu îmi doresc nimic special de ziua mea, poate doar să scăpăm cât mai repede de criza asta. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum a fost o undiţă”.

Un bibelou ca el!

Gheorghe Stoicescu, şef Adminstraţie adjunct Trezorerie: „În anul 1986, pe vremea când lucram la Arpo, am primit cel mai frumos cadou de la şeful de creaţie un bibelou din porţelan personalizat, mai bine zis un handbalist cu ochi albaştri, ca ai mei. Colegii ştiau că am jucat handbal în Divizia B., pe când eram student. Pentru anul acesta îmi doresc sănătate şi multă putere de muncă. Ziua de azi o voi petrece în compania colegilor de la Finanţe şi bineînţeles cu familia”.

Florile de mărgăritar

Gheorghiţa Budan, director Şcoala Generală „Carol I”: „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum au fost florile de mărgăritar, pe care le ador. Anul trecut a fost un an puţin mai dificil, dar din fericire am trecut cu bine peste toate greutăţile. Astăzi îmi doresc doar multă sănătate şi înţelegere. Va fi cu siguranţă o zi frumoasă, pe care o petrec cu colegii din şcoală şi apoi cu membrii familiei mele”.

Îmi doresc mulţumiri

Gheorghe Tinică, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc din Curtea de Argeş: „Cadoul cel mai frumos a venit din partea soţiei în acest an. Este o perioadă grea din viaţa mea pentru că urmează să fac o intervenţie chirurgicală mai dificilă. Soţia mea s-a ocupat de tot ce era necesar ca totul să se desfăşoare bine şi pentru acest lucru îi mulţumesc. De onomastica mea nu îmi doresc decât mulţumiri din partea membrilor instituţiei pe care o coordonez pentru tot ce am făcut până acum pentru ei şi pentru ce urmează să fac în continuare”.  

Popa Vijelie petrece împărţindu-se

Părintele Gheorghe Bărănescu, primarul comunei Băiculeşti – „Cele mai frumoase cadouri le consider felicitările şi urările de bine primite de la oamenii care mă cunosc şi cărora nu le-am răspuns. Nu din răutate, ci efectiv din lipsă de timp. Anul acesta vreau doar sănătate de la Bunul Dumnezeu. Îmi voi petrece ziua împărţindu-mă între biserică, primărie şi familie”.

Sănătate!

Gheorghe Stoican, primarul comunei Arefu – „Toate cadourile primite au fost frumoase. Nu mi-a plăcut ceva în mod special, mai ales că pe toate le-am primit cu drag. O zi deosebită pentru mine, pe care o voi petrece în compania colegilor de serviciu şi ulterior cu familia. Anul acesta nu vreau decât sănătate, că în rest le fac eu pe toate. Sper să fie un an mai bun ca cel precedent”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email