Ce îi cer argeşenii primarului

Pe site-ul domnuleprimar.ro apar zilnic reclamaţii şi sesizări. Spre deosebire de fostul primar, Constantin Panţurescu încearcă să răspundă, chiar dacă răspunsurile sale nu sunt poate cele aşteptate de cetăţeni.

Locatarii blocului C6 de pe strada Cuza Vodă, îi reclamă primarului următoarele – „Vă scriu în numele a 40 de familii din blocul C6 str. Cuza Vodă… este vorba de conducta de scurgere principală a blocului care se varsă într-o gură de canal ce se află în capătul blocului …pe această gură de canal s-au construit nişte anexe ale supermarchetului Boncea şi gura de canal a fost betonată la suprafaţă. ..între timp canalul s-a colmatat, iar anual locatarii blocului refac conductele de scurgere fără niciun randament…am luat legătura cu cei de la Aquaterm şi au găsit două soluţii: ori dl Boncea sparge ceea ce a construit şi se reface canalul (dumnealui nici nu a vrut să stea de vorba cu noi), ori traversăm pe sub bloc cu o altă conducta, într-un alt canal, dar această lucrare ar costa undeva între 8-10.000 lei, sumă greu de strâns de la locatari, ştiut fiind faptul că în aceste blocuri (C-uri) locuiesc familii cu mai puţine resurse financiare. Vă rugăm pe dumneavoastră să ne ajutaţi în găsirea unei soluţii”. Primarul nu a răspuns încă la această sesizare.

Ion Cârstea reclamă – Pe trotuarele Bulevardului sunt parcate maşini şi ziua şi noaptea, mai ales în dreptul teraselor. Pe lângă aspectul urât, pietonii fac slalom printre ele, mai ales mămicile cu cărucioare. Vă rugăm să faceţi o plimbare pe jos, mai ales pe trotuarul Popus primăriei. Mulţumesc.” Primarul a răspuns astfel – „Avem în vedere soluţionarea acestei probleme cunoscute la nivelul instituţiei”.

 

O altă reclamaţie vine de la Vali Ghiţă – Domnule primar, vă rog să faceţi tot posibilul să trimiteţi un salariat responsabil… cu asfaltarea parcărilor, să vină în spatele blocului E 2  lângă Liceul Forestier şi să vedeţi că ne rupem maşinile în gropi. Nu este posibil, locuim la bloc, plătim taxe şi impozite, toată ziua vin maşini cu marfă pentru societăţile din bloc. O groapă s-a format când intri din stradă (colţ cu covrigăria). Aştept un răspuns favorabil şi cu rezolvare”. Primarul spune că ştie despre ce e vorba acolo – Cunoaştem problema şi vom remedia situaţia după deschiderea Staţiei de asfaltare (maxim 30 de zile)”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email