Ce firme au încasat zeci de milioane de euro de la Primărie şi pentru ce

Primăria Curtea de Argeş a făcut public Centralizatorul contractelor de achiziţii publice din acest an, contracte mai mari de 5000 euro. Este vorba despre achiziţiile directe făcute de municipalitate şi de cele la care s-a aplicat procedura simplificată, conform legii. Statistica este interesantă şi din ea aflăm că sunt câteva societăţi, unele din Curtea de Argeş, altele din alte părţi, care au încasat de la Primărie sume importante.

TOP LINE CONSTRUCT a încasat 12.968.514,75 lei  pentru “Servicii de elaborare proiect tehnic de execuţie, inclusiv detalii de execuţie, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi lucrări de construcţii în cadrul proiectului cu titlul “Creşterea eficienţei energetice a Spitalului Municipal Curtea de Argeş”.

COMESAD DRUMURI SRL  a primit pentru “Execuţia de lucrări pentru “Reabilitare drum Valea laşului” 6.751.055,10 lei.

SC REPARAŢII MODERNIZĂRI RETEHNOLOGIZĂRI ARGEŞ (RMR) SRL este una dintre societăţile campioane, care a încasat pentru  proiectarea şi execuţia mai multor lucrări de consolidare drumuri 3.049.812,21 lei. Tot SC REPARATII MODERNIZARI RETEHNOLOGIZARI ARGES SRL face proiectarea şi execuţia pentru proiectul  “Canalizare menajeră străzi: Cuza Voda, Lt Pavelescu, Progresului, Valea Danului şi Fântânele din Mun. Curtea de Argeş”, pentru suma de  2.728.600,00 lei, dar şi “Proiectarea si execuţia lucrărilor de “Înfiinţare creşă cu patru săli de grupă”  pentru 2.758.140,00 lei. Şi de “Proiectarea şi execuţia lucrărilor de “Înfiinţare grădiniţă cu program prelungit, cu 5 săIi de grupă” se ocupă RMR, şi încasează 2.441.450,00 lei pentru asta.

Trei locuri de joacă, aceeaşi  societate

 

Şi SC ATLAS SPORT SRL a primit pentru “Proiectare şi execuţie -Loc de joacă pentru copii zona Centrul de Cultura şi Arte “George Topârceanu” din Municipiul Curtea de Argeş”  258.438,99 lei, iar pentru “Proiectare si execuţie -Loc de joaca pentru copii zona Terasa 1Mai din Municipiul Curtea de Argeş” 509.812,26 lei.

SC NEXT ENERGY PARTNERS furnizează energie electrica, contractul având valoarea de  784.448,00 lei, iar SC GEO TECHNO SECURITY SRL asigură servicii de pază pentru 128.700,00 lei.

INALDA SRL a realizat o instalaţie gaze şi a primit 27.050,12 lei, iar  Concept Serv Proiect a primit prin achiziţie directa un contract pentru  “Servicii de comunicare de informaţii prin mijloace mass-media, presa on-line, site-uri web” în valoare de24.000,00 lei.

Servicii de dirigentie de santier- “Reabilitare drum str. Valea iasului”, în valoare de 38.000,00 de lei, au fost achiziţionate direct de la Diriginte de santier Florea Octavian Mircea, iar Pacific Design, tot prin achiziţie directă, a primit un contract de  “Asistenţă tehnică din partea proiectantului -“Reabilitare drum str. Valea Iaşului”, în valoare de  41.000,00 lei.

IBC PERFORM a primit un contract pentru “Servicii de consultanţă în domeniul achiziţiilor publice ‘Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil si durabil” în valoare de 50.000 lei şi altul pentru  “Servicii de consultanţă în domeniul achiziţiilor publice Reabilitare reţea de apă -Zona centrală din Municipiul Curtea de Argeş” de 25.000 lei.

ADVANCES CORP asigură “Servicii de management de proiect -“Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil” contra sumei de 815.80 lei şi elaborează cererea de pentru acelaşi proiect pentru care a tăiat o factură Primăriei de  33.000 lei. Aceeași firmă se ocupă și elaborarea studiului de trafic şi a studiului de oportunitate pentru proiectul “Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeş” și primește pentru asta 118.000 lei.

 GLOBEXTERRA a primit un contract pentru “Elaborare SF cu elemente DALI -Dezvoltarea transportului ublic în Municipiul Curtea de Argeş”, în valoare de 110.000 lei,  SOBIS SOLUTION a furnizat un pachet informatic în valoare de 63.000 de lei, iar  MEDIA 3ARGES a primit direct un contract pentru “Servicii de publicitate” în valoare de 96.638,00 lei.

GENERAL SYSTEM AUDIT SRI s-a ocupat de auditul financiar și a încasat 40.000 lei, iar BEST PROIECT PREST SRL a realizat “Expertiza tehnică *DALI pentru podul peste pârâul Valea laşului din Municipiul Curtea de Argeş” și a primit pentru asta  43.500 lei. Sumele sunt fără TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email