Ce creme pentru vergeturi și celulită poți folosi

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile și-au dorit să aibă o siluetă perfectă fără niciun cusur, astfel că au încercat tot felul de metode de înfrumusețare – unele au dat roade, altele mai puțin. Cercetările efectuate arătă că 70% dintre femei se confruntă cu problema vergeturilor și a celulitei ce le creează nenumărate complexe, afectându-le în mod considerabil imaginea de sine. Cu siguranță că prezența celulitei ne provoacă neplăceri care au un impact negativ din punct de vedere emoțional. Celulita și vergeturile reprezintă două probleme destul de comune – care sunt dificil de înlăturat într-un timp foarte scurt.

De ce apar vergeturile

Atunci când pielea nu este bine întreținută sau este suprasolicitată (în cazul fluctuațiilor de greutate într-un timp foarte scurt), apar niște semne vizibile în diferite zone ale corpului. Iată ce cauze pot avea vergeturile:

      Regimul alimentar sărac în vitamine și consumul insuficient de lichide;

      Probleme la nivelul glandei tiroide (din cauza lipsei de elastină din epidermă);

      Vergeturile pot apărea în perioada sarcinii (de regulă, între lunile 4-6, atunci când pielea se întinde încontinuu și rapid);

      În perioada pubertății – atunci când modificările hormonale se petrec destul de rapid, iar greutatea corpului se schimbă în mod frecvent;

      Pe lista motivelor care determină apariția vergeturilor se numără stresul și scăderea imunității organismului. Astfel, eliminarea toxinelor nu este permisă, iar capilarele se îngroașă și devin ușor casante;

      O altă cauză a apariției vergeturilor este stilul de viață sedentar.

De ce apare celulita

O altă problemă majoră cu care se confruntă majoritatea femeilor este afecțiunea țesutului adipos generată de depuneri de grăsime – celulita. De regulă, această problemă apare ca urmare a unui stil de viață nesănătos – regimul alimentar nepotrivit și sedentarismul.

Cum poți diminua efectele celulitei

În general, celulita nu poate fi eliminată complet, dar în zilele noastre există diferite tehnici și metode care pot contribui la estomparea celulitei. Una dintre cele mai eficiente este utilizarea unor produse anticelulitice – ulei anticelulitic sau cremă anticelulitică.

La ora actuală, pe piața de specialitate puteți găsi o sumedenie de produse menite să diminueze aspectul neplăcut de coajă de portocală. Cu toate acestea, nu doar utilizarea unei creme anticelulitice te poate ajuta să estompezi celulita, ci se recomandă să optezi pentru un regim alimentar sănătos și să faci mult sport (aleargă prin parc, mergi la sala de fitness sau alege orice altă activitate care implică mișcarea). În plus, este recomandat masajul anticelulitic pentru a avea rezultate benefice.

Cum se aplică masajul anticelulitic

După ce ai ales crema anticelulitică, aplic-o pe piele, iar mai apoi masează zonele afectate cu ajutorul mișcărilor circulare. În plus, când aplicăm produsul anticelulitic, este recomandat să optăm pentru un masaj viguros, nu pentru unul de relaxare.

Pe piață de cosmetice, există o sumedenie de creme pentru combaterea vergeturilor și a celulitei care au ingrediente active ce conferă fermitate pielii. În felul acesta, aspectul său va îmbunătățit considerabil, iar pielea tratată va deveni mult mai tonifiată. Iată ce produse cu efect anticelulitic poți alege: cremă termică anticelulită Supless, ser concentrat anticelulită, cremă remodelantă anticelulită Supless; crio gel răcoritor anticelulită, ulei de masaj anticelulită; cremă remodelantă pentru coapse și șolduri Supless.

Marii producători de cosmetice optimizează produsele în permanență, oferind soluții inovatoare. Astfel, odată cu utilizarea unei creme anticelulitice eficiente, problemele se pot ameliora datorită substanțelor active conținute.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email