Ce cred personalităţile oraşului despre INTERES ARGEŞEAN la numărul 500

I-am întrebat pe câţiva dintre oamenii importanţi ai municipiului nostru ce cred despre INTERES ARGEŞEAN, ce le place şi ce nu, ce ne urează şi ce ar vrea să mai citească în ziarul nostru, acum, la apariţia pe piaţă a numărului 500. Iată ce ne-au spus.
Mircea Diaconu, senator PNL – „Eu vă doresc şi îmi doresc să fiţi nemiloşi, drepţi, citiţi şi arhivaţi. Numai ce se arhivează e valoros, ca vinul vechi, ca Rembrandt.”

Mircea Drăghici, deputat PSD – „Cu ocazia frumoasei sărbători din redacţia dumneavoastră, vă doresc să aveţi parte de cât mai multe şi mai bune ediţii, de realizări profesionale deosebite şi de multă putere de muncă! Sunteţi o echipă specială, care merită aprecierea publicului cititor şi vă asigur pe această cale de toată simpatia mea şi de gândurile mele cele bune!”

Primarul Nicolae Diaconu – „În primul rând urez întregului colectiv un sincer la mulţi ani. Vă doresc să scoateţi cât mai multe numere şi să fiţi loiali cititorilor.”

Viceprimarul Costinel Vasilescu – „La ceas aniversar vă doresc să scrieţi în continuare aşa cum aţi scris şi până acum. Să fiţi obiectivi, să aduceţi cititorilor subiecte cât mai diversificate şi să criticaţi, acolo unde este cazul. Apariţia acestui ziar în Curtea de Argeş a fost cu siguranţă un lucru benefic pentru municipiu. Vă doresc la mulţi ani!”
Gheoghe Alecsei, şef al CODA PDL Curtea de Argeş  – „Să vă dea Dumnezeu sănătate, pentru că din punctul meu de vedere reuşiţi să menţineţi un echilibru iar acest lucru este deosebit de important. Nu aţi trecut de o parte sau de alta a baricadei politice şi din acest motiv, aţi fost mereu obiectivi. Interes Argeşean este un ziar care a reuşit să abordeze toate aspectele pe care cetăţeni ar dori să le cunoască. Doresc ca Interes Argeşean să devină, dacă nu este deja, lider de piaţă din punct de vedere al numărului de ziare vândute. Merită pe deplin acest lucru! La mulţi ani!”

Ionela Dăneţ, directorul Spitalului Municipal –  „Vă doresc să aveţi cât mai multe numere. De la bun început am avut o relaţie foarte bună cu redactorii acestui ziar şi vă doresc viaţă cât mai lungă pe piaţa argeşeană. Să rămâneţi la fel de obiectivi ca şi până acum şi să aduceţi la cititorilor cât mai multe subiecte. La mulţi ani!”

Cristian Mitrofan, director Casa de Cultură – „ La Mulţi Ani! şi cât mai multe apariţii. „Interes Argeşean” este un ziar care întotdeauna a reflectat cu obiectivitate evenimentele şi problemele din municipiul nostru. Din punct de vedere profesional am o relaţie excelentă cu acest ziar, acţiunile culturale găsindu-şi loc în paginile ziarului. Să dea Dumnezeu să ne vedem sănătoşi la numărul 1.000”.

Constantin Panţurescu, consilier local –  „Doresc întregului colectiv multă sănătate şi sper să rămâneţi în continuare verticali în ceea ce scrieţi. La mulţi ani!”

Gheorghe Bugeac, preşedinte PRM Curtea de Argeş – „Vă urez la multe numere înainte şi să aveţi o viaţă cât mai lungă pentru că sunteţi un ziar echilibrat”.

Comisar şef Ionel Ispir, comandantul Poliţiei Curtea de Argeş – „La cât mai multe apariţii, vă doresc! Citesc ziarul dumneavoastră cu plăcere, pentru că în fiecare zi scrieţi lucruri interesante”.

Sorin Sorescu, consilier local –  „Felicit atingerea celor 500 de numere. Pentru situaţia de criză este foarte greu de susţinut o astfel de activitate. Este un ziar bine proporţionat care cuprinde toate domeniile existente şi care este foarte citit. Vă urez să aveţi cât mai multe ediţii de acum înainte”.

Florin Scărlătescu, directorul Muzeului Municipal – „Chiar m-am hotărât să-mi fac un abonament la acest ziar. Îmi place ceea ce scrieţi, ce faceţi, şi ceea ce doriţi să arătaţi cititorilor. Mi-ar plăcea ca în paginile ziarului să fie mai mult spaţiu destinat culturii argeşene, şi mai puţin faptului divers. Mi-ar plăcea să am şi o rubrică în acest ziar cu un titlu sugestiv „Arhitectura încotro?”. Vă urez La Mulţi Ani! cu ocazia apariţiei numărului 500, dar cu garanţia că la numărul 1.000 să organizăm la Muzeul Municipal o expoziţie a acestei publicaţii”.

Victor Suhan, director general Hidroserv Curtea de Argeş  – „Ne bucurăm de peste doi ani de  existenţa cotidianului Interes Argeşean pe piaţa presei din Curtea de Argeş,  şi acum, la apariţia  ziarului cu numărul 500, dorim colectivului redacţional mulţi ani de acum încolo! Sunteţi o echipă care a reuşit să ne prezinte cele mai importante evenimente din zonă, în mod obiectiv, un ziar cu un format extrem de interesant şi ca informaţie şi ca aspect. Să vă dea Dumnezeu putere de muncă în continuare şi aşteptăm cu mult interes următoarele mii de numere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email