Ce cred argeşenii că trebuie să facem cu maidanezii

INTERES ARGEŞEAN a lansat în dezbatere publică problema câinilor maidanezi. Într-unul din numerele anterioare ale ziarului nostru am publicat un material pe această temă, şi am prezentat opiniile ÎPS Calinic şi ale câtorva cetăţeni. Astăzi continuăm să vă prezentăm opiniile argeşenilor în această chestiune, şi vă aşteptăm în continuare părerile şi soluţiile pentru această problemă pe care oraşul o are, poate cea mai gravă. Opiniile pe care vă invităm să le citiţi mai jos au fost exprimate pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro.
Un cititor care semnează Vox Populi scrie – „Câinii fără stăpân trebuiesc strânşi din spaţiul public: şcoli, spital, pieţe, străzi. Locul lor este în adăposturi. Sterilizaţi dar nu eutanasiaţi”. În schimb, Marcel are o poziţie mult mai tranşantă. „Câinii fără stăpân trebuiesc eutanasiați. Eu doresc să îmi cresc copiii și nu doresc să tolerez haitele de câini.
Câinii mei sunt în curtea mea, și am grijă de ei personal, sunt foarte bine îngrijiți și mă bucur de ei la mine în curte. Cei fără stăpân trebuiesc eutanasiați, eu sunt pentru eutanasiere. Este părerea mea și mi-o mențin. Cel mai corect este să se supună la vot”, scrie cititorul nostru.
Vă invităm la o dezbatere civilizată, fără mizerii scrise la adăpostul anonimatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email