Ce bunuri mai scoate Fiscul la licitaţie

Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş scoate la licitaţie, aproape în fiecare lună, la preţuri fără concurenţă, bunurile executate silit de la contribuabilii care nu şi-au achitat la timp dările către bugetul de stat. Fiscul confiscă tot ce s-ar putea vinde, asta deşi cumpărătorii se găsesc mai greu, iar cu fiecare nouă licitaţie organizată pentru acelaşi bun preţul coboară şi mai mult.
În încercarea de a-şi recupera datoriile, Fiscul va organiza o primă licitaţie joi, 18 decembrie, la ora 11:00, în cadrul căruia vor fi scoase la vânzare mai multe bunuri ce aparţin unei societăţi comerciale. Astfel, va fi scos la licitaţie un autoturism Dacia 1307, pentru care a fost stabilit un preţ de pornire de 4.500 de lei, dar şi un autovehicul Daihatsu, care poate fi achiziţionat pentru suma de 10.400 de lei. Totodată, în cadrul aceleiaşi licitaţii va fi scos la vânzare un tractor U 650, pentru care preţul de pornire a fost fixat la 9.000 de lei. În acelaşi timp, vor mai fi scoase la vânzare şi alte bunuri, precum un generator trifazic – 400 de lei, o maşină de calibrat – 8.800 de lei şi un motofierăstrău 365 – 600 de lei.
Persoanele care câştigă licitaţia au la dispoziţie 30 de zile pentru a putea plăti întreaga sumă creditorului sau pot negocia plata în rate, în caz contrar riscând să piardă garanţia de l0%. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email