Ce avere are cel mai nou membru al Consiliului Local

Recent, pe site-ul Primăriei municipiului Curtea de Argeş au fost publicate declaraţiile de avere ale celor conduc administraţia publică locală, dar şi cele ale consilierilor locali. Însă, despre majoritatea dintre acestea am scris, în exclusivitate, în numerele anterioare ale ziarului INTERES ARGEŞEAN. Astfel, de această dată vă vom prezenta doar averile aleşilor locali Vasile Sabie şi Magda Marin.

Vasile Sabie

Potrivit declaraţiei de avere, consilierul local Vasile Sabie deţine împreună cu soţia un teren în suprafaţă de 1.349 de mp, dar şi o casă de 158,7 mp în Curtea de Argeş. În anul 2010, alesul local a contractat un credit la BCR în valoare de 7.368 de euro, scadent în anul 2018. Din salariul de director de vânzări al General Craft Construction a încasat 9.482 de lei, soţia, director economic la aceeaşi societate, a câştigat 9.270 de lei, iar fiul, salariat în cadrul aceleiaşi firme, a primit 361 de lei. La toate acestea se mai adaugă indemnizaţia de consilier în valoare de 6.852 de lei.

Magda Marin

 

Magda Marin a ocupat postul rămas vacant în urma demisiei alesului local Costinel Vasilescu, şi se află la primul mandat în legislativul local. Potrivit declaraţiei de avere, aceasta nu are terenuri, case ori maşini. Nu deţine nici bijuterii sau tablouri, nu are conturi, dar nici datorii la bănci. Din indemnizaţia de consilier a încasat puţin peste 7.000 de lei, la care se adaugă suma de 12000 de lei, bani ce provin din pensia alimentară de care beneficiază copilul său.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email