CDM COMASTRAD și G&M ROAD BUILDING ENGINEERING au depus împreună singura ofertă pentru reabilitarea a trei străzi

Pentru reabilitarea a trei străzi importante din Curtea de Argeș administrația locală a obținut finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. La licitația pentru contractul Execuție lucrări „Reabilitarea străzilor Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea – în Municipiul Curtea de Argeș”, licitație care a avut loc săptămâna trecută, a depus ofertă o singură Asociere de firme formată din CDM COMASTRAD (Leader) și G&M ROAD BUILDING ENGINEERING.

Valoarea estimată a contractului este în cuantum de 8.072.803,93 lei (fără TVA), constituită astfel (conform Deviz HG 907/2016): a) Cheltuieli pentru construcții și instalații legate de construcții – 8.024.656,00 lei (fără TVA), b) Cheltuieli pentru organizarea de șantier – 48.147,93 lei (fără TVA).

Cele trei străzi vor fi reabilitate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, iar contractul de finanțare pentru reabilitarea acestor străzi a fost semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), suma alocată fiind de 9995669.62 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email